Nicolas Cage a devenit bunic. Soţia de origine română a fiului său a născut un băieţel

Nicolas Cage a devenit bunic. Soţia de origine română a fiului său a născut un băieţel

Actorul american Nicolas Cage, în vârstă de 50 de ani, a devenit bunic, după ce soţia de origine română a fiului său Weston, scenarista Danielle Cage, a născut marţi un băieţel, care a primit numele Lucian Augustus Coppola Cage, informează contactmusic.com.

Lucian Augustus este primul copil al cuplului Weston şi Danielle Cage.

"Lucian Augustus Coppola Cage s-a născut pe 1 iulie 2014, la ora 3.14 pm", a declarat pentru revista Us Magazine un purtător de cuvânt al cuplului.

Fiul lui Nicolas Cage, Weston, în vârstă de 23 de ani, şi soţia acestuia au ales numele copilului cu câteva luni înainte de naştere.

"Lucian este un nume din România, de unde vin, iar Augustus este numele bunicului lui Weston", a declarat Danielle Cage în luna februarie.

"Numele lui (al bunicului, n.r.) este August. În admirăm foarte mult, a fost extrem de inteligent, un geniu", a spus la rândul său Weston, care este fiul lui Nicolas Cage din relaţia acestuia cu Christina Fulton.

Nicolas Cage, aflat la a treia căsătorie, mai are un fiu de opt ani, Kal-El, cu actuala lui soţie, Alice Kim.

Actorul Weston Cage, născut în 1990, a jucat în filme precum "Traficantul de arme/ Lord of War", "Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry" şi "Corbul/ Raven" (2010). Este căsătorit cu scenarista Danielle Cage din 11 noiembrie 2013 şi a mai fost căsătorit o scurtă perioadă cu cântăreaţa Nikki Williams.

În februarie anul acesta, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au loc în Bucureşti şi la studiourile Castel Film, conform imdb.com.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...