O chinezoaică suferă de o boală rară care o face să pară mai bătrână cu 40 de ani

O chinezoaică suferă de o boală rară care o face să pară mai bătrână cu 40 de ani

O chinezoaică în vârstă de 28 de ani, care suferă de o boală de piele ce o face să pară mai bătrână cu 40 de ani, se va supune unui tratament de chirurgie estetică în încercarea de a-și reda tinerețea, informează luni agenția Xinhua, citată de EFE.

Viața lui Hu Juan s-a schimbat radical după ce a născut primul copil la vârsta de 17 ani, iar pielea gâtului și a feței au început să fie afectate de o boală rară numită de medici 'Cutis Laxa' — o alterare gravă a epidermei care o face să arate de cel puțin 60 de ani.

Este un caz unic în China și unul din cele zece consemnate în întreaga lume. În ultimii zece ani, Hu a evitat să mai iasă din casă și să se mai privească în oglindă, deși are sprijinul soțului său. Tânăra, mamă a doi copii cărora pare a le fi mai degrabă bunică, suferă de depresie și a încercat de câteva ori să-și curme viața.

O echipă de chirurgi și un psiholog din Shanghai, impresionați de acest caz, s-au pus la dispoziția femeii, deși sunt sceptici în privința rezultatelor viitoarei operații.

Pentru această boala nu există încă un tratament, dar Hu a acceptat să se supună intervenției pentru a-și recăpăta aspectul tânăr.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

5 Foarte interesante amănunte!