Oana Zăvoranu, cercetată în libertate

Oana Zăvoranu, cercetată în libertate

Oana Zăvoranu - audiată joi, timp de mai multe ore, după ce a fost prinsă în flagrant cu 10.000 de euro primiţi de la medicul estetician Marek Vâlcu, pe care l-ar fi şantajat că dezvăluie informaţii compromiţătoare despre el - va fi cercetată în libertate.

Oana Zavoranu (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

 

Zăvoranu a ieşit de la Poliţia Sectorului 3, însoţită de avocat, în jurul orei 23.15. Ea nu a făcut declaraţii, rezumându-se să le spună jurnaliştilor, în drum spre maşină, să nu se înghesuie, ca să nu-i "strice silicoanele".

Avocatul ei, Alexandru Murărescu, a spus că banii ceruţi medicului de către clienta lui reprezentau despăgubiri pentru mai multe operaţii estetice pe care aceasta le considera nereuşite.

Murărescu a mai spus că Oana Zăvoranu îşi dăduse întâlnire cu Marek Vâlcu, joi, spre a obţine consimţământul acestuia pentru declanşarea procedurii de mediere. Avocatul a adăugat că Zăvoranu a mers la întâlnire însoţită de un "mediator autorizat".

La Poliţie a fost audiat şi medicul Marek Vâlcu. Acesta a declarat, la ieşire, că Zăvoranu s-ar fi plâns de rezultatele unei operaţii făcute cu mult timp în urmă, mai precis în 2011.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că Oana Zăvoranu a fost prinsă în flagrant joi, după ce a primit 10.000 de euro de la Marek Vâlcu.

Ea i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele unei operaţii la sâni făcute de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme". Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre el, dacă nu primeşte 10.000 de euro. Ea l-ar fi şantaj pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi, au mai spus sursele citate.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane