Obama, Spacey şi Cher, printre cei care şi-au exprimat regretul faţă de moartea lui Robin Williams

Obama, Spacey şi Cher, printre cei care şi-au exprimat regretul faţă de moartea lui Robin Williams

Rude, personalităţi din industria de divertisment şi din lumea sportului, politicieni şi-au exprimat regretul la aflarea veştii despre decesul actorului Robin Williams, la vârsta de 63 de ani, în urma unei posibile sinucideri.

Actorul Kevin Spacey, care a jucat alături de Williams în filmul "Shrink" (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul său "care a făcut lumea să râdă şi să gândească". "Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat", a mai scris acesta.

Actriţa Sarah Michelle Geller a postat pur şi simplu o colecţie de fotografii cu ea alături de Williams.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: "Odihneşte-te în pace, Robin Williams! Nu pot să cred... condoleanţe familiei şi prietenilor!".

"Nu pot să cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atât de mult atât de multor oameni. Sunt devastată", a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

Starul seriei "Austin Powers" Verne Troyer a spus despre Robin Williams că a fost "cel mai bun dintre cei buni", în timp ce Cher a scris: "Oh, Robin. A fost un om drăguţ şi dulce. Trăia la voltaj înalt, mintea îi era mereu trează, a fost cine a fost, o ştiu prea bine".

Actorul Steve Carrell a scris despre Robin Williams că "a făcut lumea un pic mai bună", iar Minnie Driver, care a jucat alături de actor în "Good Will Hunting", l-a caracterizat ca fiind "un suflet frumos şi bun".

Preşedintele american Barack Obama l-a descris pe Williams ca fiind "unic". "Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, preşedinte, profesor, Peter Pan şi orice altceva. Dar a fost unic", a spus Obama, adăugând: "A venit în vieţile noastre ca un extraterestru şi a sfârşit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a făcut să râdem. Ne-a făcut să plângem. Le-a oferit gratuit şi cu generozitate talentul său nemăsurat celor care aveau nevoie mai mult - de la trupele noastre din străinătate la cei marginalizaţi de pe străzi".

Actorul Steve Martin a scris, la rândul său "Sunt extrem de şocat de pierderea lui Robin Williams, un caracter nobil, un mare talent, partener de actorie, suflet autentic", iar Sharon Osbourne şi-a exprimat şi ea regretul la aflarea veştii despre decesul lui Robin Williams.

"Nu, Robin, erai atât de iubit", a scris actriţa Mia Farrow, în timp ce ciclistul Lance Armstrong a spus: "Îmi voi aminti mereu de tine ca de un prieten grozav. Te iubesc şi îmi vei lipsi groaznic".

Ben Stiller, actor de comedie din generaţia care a urmat celei din care a făcut parte Robin Williams, a spus că "un mesaj pe Twitter nu este suficient pentru a descrie talentul lui Williams".

Jared Leto, actor şi solist al trupei rock 30 Seconds to Mars, a declarat pe Twitter că "Robin Williams a fost un om original şi curajos".

De asemenea, Michael J. Fox, starul francizei "Back to the Future", a spus că Robin Williams era "amabil şi genial".

Jeff Bridges, prezent luni seară la premiera newyorkeză a filmului "The Giver", a vorbit despre fostul lui partener din filmul "Regele pescar": "Sunt plin de emoţii contradictorii în această seară. Îmi e greu să mă aflu aici, din cauza acestor emoţii şi sentimente. Am pierdut un prieten drag, Robin Williams. Era un om atât de strălucitor. Sufletul meu este alături de familia lui în aceste momente".

Prezent la acelaşi eveniment, producătorul filmului "The Giver", renumitul Harvey Weinstein, a declarat: "Dacă ar fi fost acum pe scenă, el (Robin Williams, n.r.) ar dori ca petrecerea să continue. Ne va fi dor de el şi, indiferent de circumstanţe, Robin a fost un uriaş în industria noastră şi, cel mai important, un om mare".

Şi alte vedete de la Hollywood au deplâns pe Twitter moartea talentatului actor american: "Sunt uluit!", a declarat Bill Cosby, "Am inima frântă", a scris Danny DeVito, "să ne amintim de prietenul nostru Robin Williams", a spus David Letterman, iar Lenny Kravitz a adăugat: "Robin Williams, a fost o onoare să te cunosc".

"Robin, îmi pare atât de rău că Pământul nu a mai meritat să te aibă. Sper că vei găsi fericirea acolo unde ai plecat", a declarat şi actorul Jason Alexander.

"Odihneşte-te în pace, Robin Williams. Este o pierdere atât de mare. A plecat dintre noi, dar nu va fi uitat niciodată", a scris la rândul său pe Twitter actorul Morgan Freeman, iar Ringo Starr, fostul membru al trupei The Beatles, a adăugat: "La revedere şi Dumnezeu să te binecuvânteze, Robin Williams".

"Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă acum către familia lui Robin Williams. L-am întâlnit o singură dată, dar acela a fost unul dintre cele mai plăcute momente din viaţa mea. Odihneşte-te în pace, Robin Williams", a declarat la rândul ei cântăreaţa Pink.

Actorul american Robin Williams a fost descoperit decedat luni la domiciliul său.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Foarte interesante amănunte...

5 Noua Eră. Primul pas, de acomodare, a fost făcut...