Paparude/Iulia Albu: Există cel puțin cinci lucruri pe care "Zâna" le face mai bine cu gura...

Paparude/Iulia Albu: Există cel puțin cinci lucruri pe care "Zâna" le face mai bine cu gura...

Atacurile dintre Iulia Albu și Andreea Marin au trecut la o nouă  fază. După ce a auzit declaraţia pe care Andreea Marin a făcut-o, marţi seară, Iulia Albu a ieşit şi ea la atac.

 "Mie, astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare.(...)",  spunea, marţi seară, Andreea Marin, cu referire directă la Iulia Albu, care a criticat-o în repetate rânduri pentru ţinutele nepotrivite.

Iulia Albu a ieșit la atac, joi, postând pe Facebook un mesaj în care Andreea Marin este atacată fără rezerve.

"În ciuda faptului că într-adevăr am o gură mare, există cel puțin cinci lucruri pe care "Zâna" le face mai bine cu gura decât Iulia Albu. Acestea sunt:

1. să mănânce banii statului, fiind de-a dreptul nesimţit şi de notorietate salariul pe care ea îl avea la TVR în perioada răposatei "Surprize, Surprize",
2. mâncatul în general,
3. Product placement pentru pătrunjel.

Le ghiciți pe celelălte două? Desigur, este dificil pentru "Zâna", ale cărei relaţii cu persoane influente sunt de notorietate, faptul că mai există şi oameni care avansează profesional pe baza unor studii în domeniu, nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale. Explicaţia logică, cum îi place "Zânei" să spună, este că atâta timp cât nu suntem suficient de subiectivi (în sensul de aserviţi domniei sale), nu ne putem ridica, culmea, la standardele pe care domnia sa presupune eronat că le-ar putea impune. Nu-mi doresc şi n-am încercat niciodată o colaborare cu ea întrucât styling-ul persoanelor publice nu reprezintă, în acest moment, pentru mine un obiectiv profesional. Îi recomad totuși, întrucât este evident faptul că nu-și poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovada fiind aparițiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioadă, să-și cumpere încă o oglindă în care să analizeze măcar timp de 5 secunde ținuta înainte de a ieși din casă", a scris Iulia Albu, pe pagina ei de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?