Primele imagini cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte - FOTO

Primele imagini cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte - FOTO

Palatul Kensington a făcut publice, sâmbătă, patru imagini în care prinţul George şi prinţesa Charlotte, strănepoţii reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, apar împreună pentru prima dată.

Primele imagini cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Prinţul George, îmbrăcat în alb şi albastru, îşi ţine sora în braţe, privind-o cu afecţiune, notează cnn.com . Prinţesa Charlotte, care are numai câteva săptămâni, este îmbrăcată în alb.

Una din imagini îl înfăţişează pe prinţ sărutându-şi sora pe frunte.

Imaginile au fost surprinse în Amner Hall de mama copiilor, Catherine, ducesa de Cambridge, la mijlocul lunii mai, potrivit Palatului Kensington.

Prinţesa Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, Catherine, ducesă de Cambridge, va fi botezată pe 5 iulie, în biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham, potrivit lefigaro.fr.

Spre deosebire de fratele ei mai mare, prinţul George, prinţesa Charlotte Elizabeth Diana nu va fi botezată la Londra, ci în apropiere de reşedinţa din provincie a părinţilor săi, Anmer Hall, situată pe proprietatea regală din Sandringham, în Norfolk, estul Marii Britanii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria