Prințul Harry admite că este extrem de nervos când trebuie să vorbească în public

Prințul Harry a recunoscut luni că este "extrem de nervos" înainte de evenimentele la care trebuie să ia cuvântul, ba chiar și atunci când intră într-o cameră plină de oameni, relatează DPA.

Mărturisirea făcută de prințul în vârstă de 30 de ani, al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a făcut parte dintr-o campanie caritabilă organizată de fundația sa, Sentebale, care contribuie la reducerea stigmatizării persoanelor cu HIV.

"Secretul meu este — dacă vă vine să credeți — că sunt incredibil de nervos înainte să vorbesc în public, indiferent de cât de mare este mulțimea sau publicul", a mărturisit Harry.

"Și în pofida faptului că râd și glumesc tot timpul, sunt incredibil de nervos, dacă nu chiar anxios, înainte de a intra într-o cameră plină de oameni atunci când port costum", a adăugat el.

Alături de mărturisirile făcute de Harry, în clipul "Feel No Shame", lansat cu ocazia Zilei Mondiale anti-SIDA, apar confesiunile mai multor celebrități, cum ar fi Nicole Scherzinger și Paloma Faith.

Prințul a contribuit la înființarea fundației Sentebale în 2006, după o călătorie întreprinsă în Lesotho, țară situată pe locul al treilea în topul statelor cu cea mai mare rată de infectare cu HIV/SIDA pe cap de locuitor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți

5 BREAKING Ponta își lansează azi candidatul la Primăria Capitalei: Fostul director al Spitalului Militar Centra…