Prințul Harry admite că este extrem de nervos când trebuie să vorbească în public

Prințul Harry admite că este extrem de nervos când trebuie să vorbească în public

Prințul Harry a recunoscut luni că este "extrem de nervos" înainte de evenimentele la care trebuie să ia cuvântul, ba chiar și atunci când intră într-o cameră plină de oameni, relatează DPA.

Mărturisirea făcută de prințul în vârstă de 30 de ani, al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a făcut parte dintr-o campanie caritabilă organizată de fundația sa, Sentebale, care contribuie la reducerea stigmatizării persoanelor cu HIV.

"Secretul meu este — dacă vă vine să credeți — că sunt incredibil de nervos înainte să vorbesc în public, indiferent de cât de mare este mulțimea sau publicul", a mărturisit Harry.

"Și în pofida faptului că râd și glumesc tot timpul, sunt incredibil de nervos, dacă nu chiar anxios, înainte de a intra într-o cameră plină de oameni atunci când port costum", a adăugat el.

Alături de mărturisirile făcute de Harry, în clipul "Feel No Shame", lansat cu ocazia Zilei Mondiale anti-SIDA, apar confesiunile mai multor celebrități, cum ar fi Nicole Scherzinger și Paloma Faith.

Prințul a contribuit la înființarea fundației Sentebale în 2006, după o călătorie întreprinsă în Lesotho, țară situată pe locul al treilea în topul statelor cu cea mai mare rată de infectare cu HIV/SIDA pe cap de locuitor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bărbat de căcat ce ești / Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

2 Mare dreptate are omul ăsta, în tot ce spune...

3 VIDEO Foarte interesanta ieșire la rampă a șefului spionajului militar ucrainean

4 De citit...

5 Surprinzătoarea schimbare de orientare și ton a NATO față de războiul din Ucraina