Prințul Harry vrea copii, dar nu a găsit încă femeia visurilor sale

Prințul Harry vrea copii, dar nu a găsit încă femeia visurilor sale

Prințul Harry a declarat luni în Noua Zeelandă că vrea să aibă copii, dar că nu a găsit încă femeia visurilor sale. Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic de când s-a născut nepoata sa, Charlotte, Harry se află în Noua Zeelandă după ce a efectuat o lună de activități militare în Australia, notează AFP.

După zece ani de carieră militară, prințul în vârstă de 30 de ani spune că se simte la 'o întretăiere de drumuri', iar nașterea celui de-al doilea copil al fratelui său, William, i-a dat idei. 'Bineînțeles că mi-ar plăcea să am copii acum, dar am un drum de parcurs înainte', a declarat el pentru canalul britanic Sky News.

'Turnee ca acesta sunt o plăcere și sper că mă descurc, deși sunt singur. Ar fi minunat să am pe cineva alături să împărțim presiunea. Ce trebuie să se întâmple se va întâmpla', a adăugat el.

Fiul cel mic al prinților Charles și Diana, care va pleca în luna iunie din rândurile armatei britanice, s-a despărțit anul trecut de iubita lui, Cressida Bonas, și nu îi place deloc să fie numit 'prințul petrecăreț'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…