Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare, miercuri, de un tribunal federal din Georgia, pentru posesie ilegală de arme de foc şi pentru proferarea unor ameninţări cu arme de foc în locuri publice.

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare (Imagine: Hepta)

"Davis are un istoric îndelungat de violenţă, posesie ilegală de arme de foc şi uz al armelor de foc", a declarat Sally Yates, avocat în Northern District din statul american Georgia, vorbind despre Gucci Mane, al cărui nume real este Radric Davis.

În urma unei înţelegeri cu procurorii, rapperul, în vârstă de 34 de ani, se va interna într-o clinică de tratare a afecţiunilor mintale imediat după ce va fi eliberat din închisoare.

Potrivit procurorilor, poliţiştii din Atlanta l-au arestat pe Gucci Mane în septembrie 2013, în timp ce acesta mergea pe stradă având într-o mână o armă de foc încărcată şi profera diverse ameninţări.

Cu două zile înainte, poliţia l-a găsit pe rapper tot pe stradă, cu o altă armă în mână şi proferând ameninţări.

În 2011, Gucci Mane a fost condamnat la şase luni de închisoare în statul Georgia, după ce a recunoscut că a împins o femeie în afara automobilului său în timp ce vehiculul se afla în mers.

Radric Davis, născut pe 12 februarie 1980, cunoscut sub numele de scenă Gucci Mane, este un rapper american care a lansat opt albume de studio şi s-a remarcat prin numeroase colaborări muzicale cu artişti din genuri muzicale diverse.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu