Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare, miercuri, de un tribunal federal din Georgia, pentru posesie ilegală de arme de foc şi pentru proferarea unor ameninţări cu arme de foc în locuri publice.

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare (Imagine: Hepta)

"Davis are un istoric îndelungat de violenţă, posesie ilegală de arme de foc şi uz al armelor de foc", a declarat Sally Yates, avocat în Northern District din statul american Georgia, vorbind despre Gucci Mane, al cărui nume real este Radric Davis.

În urma unei înţelegeri cu procurorii, rapperul, în vârstă de 34 de ani, se va interna într-o clinică de tratare a afecţiunilor mintale imediat după ce va fi eliberat din închisoare.

Potrivit procurorilor, poliţiştii din Atlanta l-au arestat pe Gucci Mane în septembrie 2013, în timp ce acesta mergea pe stradă având într-o mână o armă de foc încărcată şi profera diverse ameninţări.

Cu două zile înainte, poliţia l-a găsit pe rapper tot pe stradă, cu o altă armă în mână şi proferând ameninţări.

În 2011, Gucci Mane a fost condamnat la şase luni de închisoare în statul Georgia, după ce a recunoscut că a împins o femeie în afara automobilului său în timp ce vehiculul se afla în mers.

Radric Davis, născut pe 12 februarie 1980, cunoscut sub numele de scenă Gucci Mane, este un rapper american care a lansat opt albume de studio şi s-a remarcat prin numeroase colaborări muzicale cu artişti din genuri muzicale diverse.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

3 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”