Relația cu Miley Cyrus l-ar putea costa pe Patrick Schwarzenegger circa 50 de milioane de dolari

Relația cu Miley Cyrus l-ar putea costa pe Patrick Schwarzenegger circa 50 de milioane de dolari

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver i-ar fi pus în vedere fiului lor Patrick (21 de ani) să pună capăt relației cu cântăreața Miley Cyrus (22 de ani), dacă vrea să intre în posesia fondului fiduciar în valoare de 48, 5 milioane de dolari pe care aceștia îl vor crea pentru el la împlinirea vârstei de 25 de ani, relatează site-ul Channel24.co.za.

"Sunt convinși că (Miley) este o influență negativă pentru fiul lor și sunt hotărâți să pună capăt relației", a declarat un prieten al familiei.

Planul nu pare însă să funcționeze, în condițiile în care o altă sursă a dezvăluit că Patrick — care se întâlnește cu vedeta de câteva luni — "ar prefera să fie cu Miley decât să intre în posesia banilor".

Patrick a adus-o pe Miley în vizită de sărbători la rudele sale din Hyannis Port, Massachusetts, o decizie care i-ar fi "exasperat" familia.

"Între Patrick și mama sa a izbucnit o ceartă uriașă, în timpul căreia el le-a spus ei și lui Arnie să își lipească banii 'acolo unde soarele nu ajunge' și că preferă să fie cu Miley decât în posesia banilor", a explicat sursa menționată.

Cei doi tineri au fost văzuți în perioada sărbătorilor luând prânzul împreună.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...