Reunire de senzaţie: Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford au pozat din nou împreună - GALERIE FOTO

Reunire de senzaţie: Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford au pozat din nou împreună - GALERIE FOTO

O reunire de senzaţie în lumea modei a avut loc în urmă cu câteva zile, atunci când Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, cele mai cunoscute şi mai apreciate top-modele din anii '90, au pozat din nou împreună, pentru o campanie de promovare a celei mai recente colecţii a casei Balmain.

Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, într-o campanie a casei de modă Balmain (Imagine: www.balmain.com)

Cele trei top-modele au pozat împreună într-un set de fotografii alb negru, realizate de fotograful Steven Klein, pentru colecţia primăvară - vară 2016 a casei franceze Balmain, informează cnbc.com.

GALERIE FOTO

Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, care au trecut deja de vârsta de 45 de ani, fac parte dintr-un grup de top-modele cunoscute sub apelativul "original supers" ("super-modelele originale") şi, de asemenea, sunt considerate veritabile legende ale modei din anii 1990.

Olivier Rousteing, directorul de creaţie al casei Balmain, spune că a dorit să profite de statutul de super-vedete al celor trei manechine, pentru a promova noua colecţie a casei pariziene. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Olivier Rousteing a dezvăluit faptul că cele trei top-modele l-au inspirat dintotdeauna, încă de la o vârstă fragedă, şi reprezintă principala sursă de inspiraţie a noii colecţii Balmain.

Şedinţa fotografică organizată pentru noua campanie de promovare a colecţiei Balmain a permis, totodată, celor trei modele, care sunt foarte bune prietene şi lucrează împreună de câteva decenii, să stea din nou de vorbă şi să facă glume pe diverse subiecte.

"Iubesc acest sentiment, să le văd din nou pe Cindy şi pe Naomi. De fiecare dată când ne întâlnim, e ca şi cum am continua o discuţie pe care am fi avut-o ieri. Am trecut împreună prin multe lucruri extraordinare. Cu Cindy discut despre vieţile noastre de familie, atunci când ne coafăm sau ne refacem machiajul, iar Naomi, care are în continuare cel mai bun trup din industria modei, ne face mereu să râdem", a declarat Claudia Schiffer pentru revista Vogue.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega. Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Claudia Schiffer, descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, s-a născut pe 25 august 1970. Graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene. Ea a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale