Richard Clayderman revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, cu spectacolul "From Paris with Love". Care sunt preţurile biletelor

Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimoşi pianişti la nivel internaţional, revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, cu spectacolul "From Paris with Love", în premieră mondială, potrivit unui comunicat Phoenix Entertainment.

Richard Clayderman revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, cu spectacolul "From Paris with Love". Care sunt preţurile biletelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spectacolul se va desfăşura pe 26 martie 2015, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Potrivit comunicatului, Richard Clayderman a ales România pentru acest spectacol din dragoste pentru publicul român. "Este a patra oară când artistul vine în România, dar faptul că alege să lanseze un concept în premieră mondială pe plan mioritic e un plus fantastic pentru brandul nostru de ţară", se spune în comunicat.

"The Prince of Romance", aşa cum mai este cunoscut în lume, propune de această dată o experienţă senzorială complexă, emoţională-audio-vizuală, un concept inovator. Show-ul va aduce pe scenă, alături de Richard Clayderman şi pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală. Totul va fi montat într-un decor unic, o noutate absolută faţă de toate spectacolele prezentate până acum în lume.

Artistul va da viaţă pianului său, timp de două ore, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Din repertoriu nu va lipsi cea mai cunoscută piesă interpretată de acesta, "Ballade pour Adeline", care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Peste 100 de profesionişti, muzicieni, balerini, tehnicieni vor contribui la spectacolul "From Paris with Love".

Richard Clayderman este unul din cei mai iubiţi artişti contemporani. A înregistrat peste 1.300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur şi 70 de platină.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la preţurile de 400 de lei, 300 de lei, 200 de lei, 140 de lei şi 95 de lei, în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi, online, prin www.eventim.ro.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

4 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

5 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb