România LOR/Beizadeaua unui deputat PSD de Timiș amenință profesorii/La aniversarea de 19 ani a avut un tort decorat cu frunze de marijuana!

România LOR/Beizadeaua unui deputat PSD de Timiș amenință profesorii/La aniversarea de 19 ani a avut un tort decorat cu frunze de marijuana!

Fiul deputatului PSD Timiș, Gheorghe Ciobanu, îi amenință pe profesorii de la Liceul Lenau din Timișoara, care nu vor să îi dea notă de trecere, scrie debanat.ro, citat de flux24.ro. Tânărul este în clasa a XII și inițial a studiat la un liceu din Viena, de unde a fost repatriat pentru comportament neconform.

Mai scrie debanat.ro:

Băiatul a revenit acasă și a fost înscris la Liceul Lenau. Nici aici el n-a reușit însă să facă o impresie prea bună profesorilor. Unul dintre ei, cetățean german, i-a transmis lui Ciobanu jr. că nu-i încheie media și, deci, nu poate intra în bacalaureat. Rănit în orgoliul propriu, Ciobanu jr. ar fi bănuit de mai mulți colegi că l-a amenințat pe dascălul „recalcitrant”. O „gorilă” i-a spus profesorului, într-un loc dosit și ferit de camerele de supraveghere din curtea școlii, că trebuie să-i dea notă de trecere „Domnului Goe”, pentru a nu avea probleme. Profesorul nu a fost impresionat de sfatul „prietenesc” și s-a ținut tare. Mai mult decât atât, ar fi mers și la poliție, unde a depus o plângere pentru amenințare. Vlad Ciobanu este un personaj fascinant pe rețelele de socializare. Pozează nonșalant cu pahare de alcool și țigări, iar la aniversarea de 19 ani a avut un tort decorat cu… frunze de marijuana! În plus, deși n-are nici Bac-ul, și-a trecut la „foste ocupații” cea de director al hotelului deținut de tatăl său, deputatul traseist Ghiță Ciobanu…

Gheorghe Ciobanu a fost deputat PDL, după ce anterior a fost șeful Vămii.  Este supranumit Nașul. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…