Sibiu: Iohannis s-a relaxat luni seara cu o partidă de tenis

Sibiu: Iohannis s-a relaxat luni seara cu o partidă de tenis

Președintele PNL Klaus Iohannis, s-a relaxat luni seara, la un club de tenis din Sibiu, după ce a câștigat alegerile prezidențiale de duminică, el avându-l ca partener de joc pe tânărul tenismen sibian Victor Cornea, care a relatat despre acest antrenament într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Azi (luni seara n.r.) la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul Președinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple și motivaționale cuvinte: " Victor, ai văzut că se poate !", a spus Victor Cornea, în comentariul său postat lângă fotografia cu Iohannis, la finalul meciului.

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, în urmă cu doi ani el acceptând să joace rolul principal într-o reclamă care promova turneul de tenis de la Sibiu. Klaus Iohannis a "servit" în reclama respectivă, singura pe care a filmat-o, chiar la el în birou. Îmbrăcat în costum, cu o rachetă a lovit mingea de tenis, în direcția geamului primăriei, fără însă să îl spargă.

"Mi s-a părut o chestiune foarte bună pentru Sibiu, fiindcă în acest sport despre Sibiu nu s-a auzit nimic și avem o bază sportivă, este vorba de Pamira. Chiar mi se pare un lucru demn de promovat, (...) suficient de notabil, ca să accept să intru în promovarea acestui turneu, care credem că se poate dezvolta spre un Open Sibiu", declara, după apariția reclamei, Klaus Iohannis.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo