Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Simona Halep, în prima ediţie "Garantat 100%" a anului 2016, de la TVR 1

Jucătoarea de tenis Simona Halep este invitata primei ediţii din anul 2016 a emisiunii "Garantat 100%", care va fi difuzată duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi, online, pe TVR+.

Simona Halep, în prima ediţie "Garantat 100%" a anului 2016, de la TVR 1 (Imagine: Hepta)

Cătălin Ştefănescu începe cu o ediţie specială anul 2016: la primul "Garantat 100%" din noul an, telespectatorii TVR au întâlnire cu una dintre cele mai apreciate sportive ale României şi jucătoarea de tenis numărul 2 în lume: Simona Halep.

"Este una dintre puţinele apariţii de acest fel la tv ale Simonei Halep şi, cred, singura de aceste dimensiuni, din ultimii ani", spune Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi moderatorul emisiunii "Garantat 100%".

Schimbul de idei Simona Halep - Cătălin Ştefănescu, de pe terenul "Garantat 100%", poate fi urmărit duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În această emisiune, care nu este difuzată în direct, Simona Halep a acceptat să vorbească despre cum arată programul ei zilnic, despre membrii echipei care o înconjoară şi despre ce trebuie să sacrifice un sportiv care este hotărât să facă performanţă la nivel înalt. Telespectatorii vor afla din discuţia sportivei cu Cătălin Ştefănescu şi cum se comportă publicul din România, entuziast la victorii şi, uneori, nesolidar la înfrângeri, cum este să vii dintr-o ţară mică în lumea mare a sportului. Totodată, Simona Halep va vorbi despre relaţia de colaborare cu noul ei antrenor, dar şi despre cum îşi vede viaţa de după sportul de performanţă.

Simona Halep se va referi în primul "Garantat 100%" al anului şi la cum arată rivalităţile de la vârful ierarhiei mondiale a tenisului feminin. Ea va vorbi şi despre cât de mare este industria spectacolului din spatele competiţiei sportive, dar şi despre ce strategii sofisticate dezvoltă unii dintre sportivi şi sportive pentru a fi pe placul acestei industrii sau pentru a se menţine în topul clasamentelor mondiale.

"Nu în ultimul rând, ne-am oprit şi asupra ideii de singurătate a sportivului de performanţă, aflat în faţa unui public. Pe lângă bătăliile interioare şi presiunea psihologică din mintea unui sportiv, în timpul desfăşurării competiţiei, se mai strecoară şi comentariile publicului, observaţiile specialiştilor, speculaţiile presei, zvonurile, adică tot ceea ce ţine de o lume întreagă care asistă la confruntarea sportivă. Dincolo de simpatii şi antipatii, de susţineri, de încurajări sau de atacuri greu de suportat, sportivul e singur. Singur, în faţa celui cu care se întrece. De multe ori, câştigător iese cel care reuşeşte cel mai bine să iasă, pe moment, din orice relaţie cu lumea, şi să se concentreze total pe ceea ce are de făcut pentru a învinge", spune Cătălin Ştefănescu, referitor la discuţia cu Simona Halep.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALARMĂ Deși este demisă, Dăncilă vrea să dea chinezilor, pe ultima sută de metri, un contract major: construir…

2 Dacă-l vedeți pe ăsta în Guvernul PNL să știți că MAFIA a rămas la putere!

3 Se conturează Guvernul Ludovic Orban. Ce riscă Iohannis și PNL. Avertismentul lui Rareș Bogdan

4 Cât s-o fi dat? Frățiorul MAFIEI mineritului din Gorj, favoritul PNL pentru portofoliul Economiei! A fost lide…

5 Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar. Schița momentului

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video