Sinead O'Connor a publicat pe Facebook un mesaj suicidar. Cântăreaţa primeşte îngrijiri medicale

Sinead O'Connor a publicat pe Facebook un mesaj suicidar. Cântăreaţa primeşte îngrijiri medicale

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a stârnit îngrijorarea admiratorilor ei după ce a publicat pe Facebook un comentariu în care a vorbit despre intenţia sa de a se sinucide, precizând că a luat o supradoză, în prezent artista fiind bine şi primind îngrijiri medicale, potrivit tmz.com.

Sinead O'Connor a publicat pe Facebook un mesaj suicidar; cântăreaţa primeşte îngrijiri medicale

Sinead O'Connor a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că a luat o supradoză ca răspuns la o serie de "trădări oribile" la care a fost supusă de familia sa.

În acest mesaj, cântăreaţa şi-a acuzat familia pentru gestul pe care o să îl facă. Artista a invocat "cruzimea îngrozitoare" la care este supusă de soţul său, Barry, de copiii săi şi chiar de iubita fiului ei, precizând că toate acestea ar fi început în luna august, când cântăreaţa ar fi suferit o intervenţie chirurgicală.

"Am luat o supradoză. Nu există o altă cale pentru a primi respect. Nu sunt acasă. Sunt la un hotel, undeva în Irlanda, înregistrată sub un alt nume", a mai scris cântăreaţa, în vârstă de 48 de ani.

Ulterior, potrivit unor surse din Poliţia irlandeză, Sinead O'Connor a fost găsită în Dublin şi este bine. Totodată, cântăreaţa primeşte îngrijiri medicale, conform billboard.com.

Nu este prima dată când Sinead O'Connor a stârnit îngrijorarea admiratorilor ei din lumea întreagă. Cântăreaţa irlandeză a stârnit îngrijorarea fanilor ei şi în 2011, după ce a publicat pe Twitter o serie de comentarii în care a vorbit despre dorinţa ei de a se sinucide.

Sinead O'Connor a spus atunci că dacă ar putea să se sinucidă fără ca cei patru copii ai ei să afle despre acest lucru, ar face-o.

Pe de altă parte, Sinead O'Connor a încercat să se sinucidă şi în ziua în care împlinea vârsta de 33 de ani.

Cântăreaţa irlandeză a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii.

Impetuozitatea, lipsa de tact, tunsoarea zero, atitudinea agresivă şi garderoba androgină sunt noţiunile cu care Sinead O'Connor a pornit revolta împotriva culturii pop, care impusese în anii '80-'90 egalitatea între noţiunile de feminitate şi sexualitate.

Sinead O'Connor a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei "Nothing Compares 2 U", extras de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Sinead O'Connor a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 11 iunie 2009.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?