Țeapa pe care și-a luat-o Vica în America

Țeapa pe care și-a luat-o Vica în America

Țeapa pe care și-a luat-o Vica în America / FOTO: Facebook.com

Vedeta mărturiseşte că a fost deranjată de faptul că acesta a declarat cu subînţeles că ea împreună cu Cătălin Botezatu s-ar fi pierdut, la un moment dat, prin cele 21 de camere ale vilei sale, dar şi că a lăsat impresia că ar fi prieteni la cataramă.

"În primul rând, că nu ne-a făcut o favoare că am fost la el acasă, el trebuie să fie realist pentru că noi i-am făcut lui o favoare. Eu nu am nevoie să mă împopoţonez şi să mă duc să mănânc la el mici. Ne-a impus dress code şi să mâncăm mici şi cârnaţi, iar după ce am plecat de acolo să ne bârfească cum că eu şi cu Cătălin ne-am pierdut prin cele 21 de camere ale lui. Eu am vorbit cu omul acela doar cu dumneavoastră, nu-l cunosc bine şi nu-i permit să vorbească despre mine ca şi cum sunt prietenă cu el sau ne tragem de şireturi. Eu nu i-am văzut toată casa, ci doar o singură cameră, cea în care am stat cu toţii. Nu m-am ridicat de la masă decât atunci când am plecat acasă şi în schimb am primit de la Nick Rădoi mici şi cârnaţi şi m-am ales cu o bârfă când am plecat de-acolo. Mi se pare urât pentru un bărbat să se poarte aşa...", a concluzionat Vica, scrie ziarulring.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu