Teorii ale conspiraţiei despre prinţesa de Cambridge. Care este ADEVĂRUL despre ea?

Teorii ale conspiraţiei despre prinţesa de Cambridge. Care este ADEVĂRUL despre ea?

Un ziar pro-Kremlin a publicat informaţii despre o teorie a conspiraţiei legată de naşterea prinţesei de Cambridge, una dintre ideile prezentate fiind că bebeluşul regal s-ar fi născut cu câteva zile mai devreme, şi nu sâmbătă, când a fost făcut anunţul oficial.

Teorii ale conspiraţiei despre prinţesa de Cambridge: S-a născut, de fapt, cu câteva zile mai devreme; a fost folosită o mamă surogat (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Teoriile prezentate de Komsomolskaya Pravda au fost lansate de mai multe femei ruse, unele sugerând chiar că ducesa şi ducele de Cambridge ar fi folosit o mamă surogat pentru cel de-al doilea copil al cuplului, iar Catherine ar fi purtat o burtică falsă pentru a simula sarcina, potrivit independent.co.uk .

O altă teorie susţine că soţia prinţului William al Marii Britanii ar fi născut cu câteva zile înainte de anunţul oficial.

"A născut cu trei zile mai înainte, au făcut doar anunţul abia acum. Uitaţi-vă la copil - nu arată deloc ca şi cum ar fi fost abia născut", a declarat o femeie citată de publicaţia rusă.

"Dacă chiar a născut pe cale naturală, a fost în mod sigur în urmă cu câteva zile", a spus o altă femeie.

"Nu există nimic care să ajute o femeie, chiar dacă a născut cu ajutorul celor mai buni medici, să stea în picioare la cinci ore după naştere şi să plece din spital pe picioarele ei", a spus o a treia rusoaică.

Ipotezele au mers chiar mai departe în articolul publicat de Komsomolskaya Pravda, o altă femeie susţinând că prinţesa de Cambridge a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Ziarul moscovit a citat şi un medic ginecolog, Olga Perovskaya, care a descris apariţia ducesei de Cambridge pe scările maternităţii ca fiind "un act eroic", dar a sfătuit femeile să nu plece din spital atât de rapid după naştere.

"În ţara noastră, femeile părăsesc maternitatea, în medie, la trei - patru zile după naştere, dacă totul este în regulă", a spus Olga Perovskaya.

"Bineînţeles că este riscant. O mulţime de oameni nu reprezintă un mediu steril. Copilul ar fi putut lua un virus din aerul din jur", a mai spus medicul ginecolog.

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă , sâmbătă, la ora locală 08.34 (10.34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”