Top 5 zodii incompatibile în cuplu

Top 5 zodii incompatibile în cuplu

Unele persoane trebuie iubite de la distanță pentru că prezența lor nu aduce nimic pozitiv. În relațiile de iubire avem tendința de a trece cu vederea aspectele negative ale partenerului de viață doar pentru a nu isca certuri. Sau observăm nereguli de la început, dar ne lăsăm duși de val pentru că ne simțim singuri și vulnerabili.

Gemeni – Vărsător

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Vărsători. Mereu cu întrebări obositoare de pus și concluzii de tras, Gemenii caută relații incitante, care să îi provoace. Vărsătorii dau semne că le-ar putea face față, dar o dată ce ajung să se cunoască mai bine, iese un adevărat dezastru. Vărsătorii se laudă cu ce nu au, vor să lase impresia că nimic nu le poate sta în cale și vin cu idei bune pe care nu le pun niciodată în aplicare. Vărsătorii rețin Gemenii din explorarea vieții.

Rac – Fecioară

O relație dăunătoare între cei doi. Începutul e promițător, dar se distruge treptat. Nativii Fecioară sunt plini de surprize și nu sunt demni de încredere. Deși spun în gura mare că iubesc, demonstrează contrariul.

Citeste tot articolul pe  http://yve.ro/ .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…