Top-modelul brazilian Gisele Bundchen și-a luat adio de la podium

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen și-a luat adio de la podium

Top modelul brazilian Gisele Bundchen și-a luat adio de la podium într-o festivitate organizată la Sao Paolo, unde și-a început cariera în urmă cu 20 de ani. În vârstă de 34 de ani, top-modelul cel mai bine plătit din lume a deschis și a închis parada firmei Colcci, în a treia zi a săptămânii modei - Fashion Week de la Sao Paolo, relatează joi EFE. Sala a fost plină miercuri, iar în primele rânduri s-au aflat părinții, surorile și soțul lui Gisele, vedeta fotbalului american Tom Brady, cu care are doi copii, Vivian și Benjamin. După defilarea colecției estivale 2016 a firmei Colcci, a început festivitatea propriu zisă: pe podium au dat buzna manechine purtând jenși și tricouri albe pe care era imprimată figura lui Gisele Bundchen. Cu părul blond fluturând pe spate, ea și-a sărutat colegele, a zâmbit fotografilor și nu a mai putut să-și rețină emoția. Gisele a coborât de pe podium în lacrimi și în ovațiile publicului.

"Sunt foarte recunoscătoare că am avut oportunitatea sa încep această carieră la 14 ani. Acum, după 20 de ani, am privilegiul să particip la ultima mea defilare și să continui să lucrez în alte domenii ale modei", a scris Gisele pe pagina sa de Facebook .

De origine germană, această blondă de 1.80, cu trup de atletă, a fost descoperită în 1994 în orașul ei natal Horizontina, din statul Rio Grande do Sul , în extremul sud al Braziliei. Profesia de model i-a adus — potrivit revistei Forbes din 2014 — un venit de 47 de milioane de dolari, fiind considerată top-modelul cel mai bine plătit din ultimii 8 ani.

Gisele Bundchen a defilat în colecțiile prestigioaselor firme Victoria's Secret, Chanel, Carolina Herrera, Valentino, Versace sau Louis Vuitton, între altele. Ea a semnat recent un contract cu marca americană de articole de sport Under Armour în valoare de peste 25 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Femeie de afaceri, ea și-a lansat, în 2011, propria linie de lenjerie 'Gisele Bundchen Intimates' pentru marca Hope și preconizează să-și deschidă propriile magazine.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski