TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 50 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - FOTO

TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 50 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - FOTO

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns, miercuri, la 50 de decese. Ulimul rănit care a trecut în nefiinţă este Vlăduţ Roberto Andy, care a murit în Marea Britanie, în ziua în care împlinea 19 ani, iar câteva ore înaintea lui a decedat Elena Niţu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitală. Printre victimele care au pierdut lupta cu moartea în ultimele zile se numără artişti, jurnalişti şi studenţi străini.

- Vlăduţ Roberto Andy

Vlăduţ Roberto Andy, care era internat din noaptea de duminică spre luni într-un spital din Chelmsford, Marea Britanie, a murit la câteva ore după Elena Niţu. Tânărul împlinea miercuri 19 ani.

Acesta fusese internat în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică, din cauza arsurilor de căi respiratorii şi a arsurilor de pe corp.

Marţi au încetat din viaţă Tudor Golu şi Elena Niţu, doi dintre pacienţii transferaţi, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie.

- Elena Niţu

Elena Niţu a decedat într-un spital din Liverpool. După incendiul din Clubul colectiv, Elena Niţu a fost internată în stare critică la Spitalul de Arşi, având arsuri pe mare parte din corp şi arsuri de căi respiratorii.

În seara tragediei, Elena Niţu a mers în clubul Colectiv împreună cu prietenul ei, care a reuşit să iasă, dar s-a întors la scurt timp să o scoată şi pe prietena sa. În câteva minute a reuşit să o tragă afară şi pe Elena, însă starea acesteia era foarte gravă. Iniţial, Elena a fost conştientă şi a vorbit cu mama sa, care a ajuns la clubul Colectiv înainte să fie dusă cu ambulanţa la spital. La scurt timp ce a vorbit cu mama sa, tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, fiind dusă la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, unde a fost intubată şi ventilată mecanic.

După nouă zile în care a stat internată în Spitalul de Arşi, Elena Niţu a fost transferată într-o clinică din Marea Britanie, însă două zile mai târziu a decedat.

"Din păcate, seara de 10 noiembrie 2015 a adus doliu în liceul nostru. Dumnezeu a mai chemat la el un înger. Colega noastră Elena s-a stins din viaţă după 11 zile de luptă, într-un spital din Liverpool. Această pierdere a lăsat o durere enormă în sufletele noastre. Nu te vom uita niciodată! Condoleanţe familiei îndurerate!", au scris colegii Elenei Niţu pe pagina de Facebook a liceului.

- Tudor Golu

Tudor Golu avea 28 de ani şi era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.

Acesta a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.

Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante