Un actor a murit după ce a filmat primele scene din noul sezon al serialului "Urzeala tronurilor"

Un actor a murit după ce a filmat primele scene din noul sezon al serialului "Urzeala tronurilor"

Actorul J.J. Murphy a murit la vârsta de 86 de ani, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a filmat primele scene ale sale pentru cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".

Un actor a murit după ce a filmat primele scene din noul sezon al serialului "Urzeala tronurilor" (Imagine: Shutterstock)

Veteranul actor britanic a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani, în reşedinţa sa din Belfast, după doar patru zile de la începerea filmărilor. El fusese distribuit cu puţin timp în urmă în cel de-al cincilea sezon al serialului "Game of Thrones", care este filmat parţial în Irlanda de Nord, informează bbc.co.uk.

J.J. Murphy a fost distribuit pentru a juca rolul Denys Mallister, cel mai bătrân membru din ordinul militar Rondul de Noapte. Personajul său urma să apară pe parcursul celui de-al cincilea sezon al serialului, iar actorul trebuia să filmeze mai multe scene în această vară.

J.J. Murphy a jucat alături colegul său de distribuţie din "Game of Thrones", actorul Charles Dance, în următorul film hollywoodian despre Dracula, intitulat "Dracula Untold". Acest lungmetraj a fost turnat în Irlanda de Nord în 2013, cu un buget de 100 milioane de lire sterline, şi va fi lansat pe marile ecrane în luna octombrie.

"Dracula Untold" nu reprezintă prima incursiune a venerabilului actor britanic în universul creativ al scriitorului Bram Stoker. J.J. Murphy a interpretat personajul Van Helsing în spectacolul "The Death of Dracula" pus în scenă la Teatrul Lyric din Belfast.

J.J. Murphy era cunoscut în Irlanda de Nord pentru rolurile sale din teatru, pentru care s-a pregătit la Old Group Drama School în anii 1940.

Actorul, născut la Belfast, şi soţia sa Mary aveau doi copii - Joseph şi Jane - şi o nepoată, Sarah-Jane.

Funeraliile sale vor avea loc miercuri la Belfast.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

5 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?