Un cadavru găsit la Seattle ar putea fi cel al actriței Misty Upham

Un cadavru găsit la Seattle ar putea fi cel al actriței Misty Upham

Un cadavru găsit la periferia orașului Seattle (nord-vestul Statelor Unite) este probabil cel al actriței americane Misty Upham, cunoscută din filmul 'Django Unchained' (2013) al regizorului Quentin Tarantino. Actrița de 32 de ani, de origine amerindiană, dispăruse din 6 octombrie, potrivit revistei Variety, preluată de AFP.

'Corpul a fost descoperit de un membru al familiei lui Misty Upham, care o căuta în acea zonă', se arată într-un comunicat al poliției din Auburn. Cadavrul nu a fost identificat oficial, însă 'în apropiere s-a găsit o poșetă cu actele de identitate ale lui Misty Upham', adaugă poliția.

Potrivit revistei Variety, care citează familia actriței, tânăra avea tendințe suicidare în zilele dinaintea dispariției. Ea se mutase la Seattle să se ocupe de tatăl ei care suferise o criză cardiacă. Acesta ar fi spus poliției că actrița încetase să își ia tratamentul împotriva anxietății și a tulburărilor bipolare.

Misty Upham a mai jucat în 'Osage County' (2013) și în 'Frozen River' (2008), amintește AFP.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia