Un film de groază conduce în box office-ul nord-american

Un film de groază conduce în box office-ul nord-american

Filmul de groază "Ouija", regizat de Stiles White, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 20 de milioane de dolari, de vineri până duminică.

Filmul "Ouija", regizat de Stiles White, avându-i în distribuţie pe Olivia Cooke, Ana Coto şi Daren Kagasoff, a obţinut încasări de 20 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare în cinematografele nord-americane. Pelicula spune povestea unui grup de prieteni care trebuie să se confrunte cu cele mai puternice temeri în momentul în care aduc la viaţă spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulate "Ouija", potrivit boxofficemojo.com .

Locul al doilea în topul încasărilor din weekend a fost ocupat de filmul de acţiune "John Wick", care a obţinut 14,15 milioane de dolari în primele trei zile de difuzare. Filmul, regizat de David Leitch şi Chad Stahelski, îi are în distribuţie pe Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist şi Adrianne Palicki. Protagonistul filmului este Keanu Reeves, care interpretează rolul lui John Wick, un asasin plătit retras din activitate, care este forţat să reintre în jocul periculos din lumea gangsterilor, dar de această dată din motive personale. Wick vrea să se răzbune după ce câinele său, ultima amintire de la soţia sa decedată. este ucis.

Pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury", regizată de David Ayer, cu Brad Pitt, Anamaria Marinca şi Shia LaBeouf în distribuţie, a coborât pe locul al treilea în topul încasărilor, în al doilea weekend de difuzare, cu 13 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui sergent american, supranumit Wardaddy, şi a echipajului de cinci soldaţi al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, îşi duce soldaţii într-o misiune sinucigaşă în spatele liniilor inamice.

Lungmetrajul "Fata dispărută/ Gone Girl", regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Avându-i în distribuţie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris şi Missi Pyle, "Fata dispărută" este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunţă autorităţile că soţia lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect şi a investigaţiei poliţiştilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni şi întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile şi comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esenţială este pe buzele tuturor: Şi-a omorât Nick soţia?

Filmul de animaţie "The Book of Life", regizat de Jorge R. Gutierrez, s-a clasat pe poziţia a cincea, cu încasări de 9,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Manolo, un tânăr prins între a deveni ceea ce familia sa aşteaptă de la el şi a-şi urma instinctele, porneşte într-o aventură care îl poartă prin trei lumi fantastice, unde trebuie să îşi înfrunte cele mai mari temeri.

Pe locul al şaselea s-a clasat comedia "St. Vincent", regizată şi scrisă de Theodore Melfi, cu încasări de 8 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, care a obţinut, în total, încasări de 9,18 milioane de dolari în cele trei săptămâni de difuzare şi care îi are în distribuţie pe Melissa McCarthy, Naomi Watts şi Bill Murray, îi are ca protagonişti pe un băiat ai cărui părinţi tocmai au divorţat şi pe vecinul său, un veteran de război mizantrop, hedonist şi certăreţ, jucat de Bill Murray, care devine prietenul şi mentorul tânărului.

Locul al şaptelea a revenit filmului "Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", care a obţinut încasări de 7 milioane de dolari în al treilea weekend de difuzare în America de Nord. Pelicula este regizată de Miguel Arteta şi îi are în distribuţie pe Steve Carell şi Jennifer Garner, fiind bazată pe cartea pentru copii omonimă. Alexander, un puşti în vârstă de 11 ani, îşi doreşte ca membrii familiei sale să aibă parte de acelaşi ghinion ca şi el. Dorinţa i se îndeplineşte şi toată familia trece printr-o perioadă cu adevărat oribilă.

Pe locul al optulea s-a clasat filmul "Cel mai de preţ cadou/ The Best of Me", cu încasări de 4,73 milioane de dolari de vineri până duminică. Drama romantică regizată de Michael Hoffman spune povestea a doi foşti iubiţi din perioada liceului care se reîndrăgostesc după mai mulţi ani, când se revăd în timpul unei vizite în orăşelul natal.

Filmul "Judecătorul/ The Judge", regizat de David Dobkin, s-a clasat pe poziţia a noua, cu încasări de 4,34 milioane de dolari, în al treilea weekend de la premieră. Drama avându-i în distribuţie pe Vera Farmiga, Robert Downey Jr. şi Robert Duvall, spune povestea unui avocat, Hank Palmer, care se întoarce în orăşelul natal unde tatăl său, judecător, este acuzat de crimă. Bărbatul încearcă să afle adevărul şi pe parcurs reia legătură cu familia de care s-a îndepărtat.

Pe locul al zecelea în topul încasărilor s-a clasat filmul "Dracula: Povestea nespusă/ Dracula Untold", cu 4,3 milioane de dolari obţinuţi în al treilea weekend de difuzare. Regizat de Gary Shore şi avându-i în distribuţie pe Luke Evans, Dominic Cooper şi Sarah Gadon, filmul spune povestea hollywoodiană a lui Vlad Ţepeş, omul care a ajuns să fie cunoscut drept Dracula, după ce face un pact cu forţe supranaturale, pentru a-şi putea proteja regatul şi familia.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa