Un membru al trupei Monarchy Band a murit în incendiul de la Colectiv

Un membru al trupei Monarchy Band a murit în incendiul de la Colectiv

Costi Ignat, un membru al Monarchy Band, a murit în incendiul de la clubul Colectiv, după ce Adrian Rugină, de la trupa Bucium, cu care fusese coleg în trupa Teuton, şi-a pierdut viaţa în tragedie, deşi ieşise printre primii din local după izbucnirea incendiului, însă s-a întors să salveze răniţi.

Un membru al trupei Monarchy Band a murit în incendiul de la Colectiv

Costi Ignat, membru al trupei Monarchy Band, despre care se zvonea încă de sâmbătă că ar fi murit în incendiu, a apărut oficial pe lista persoanelor decedate, iar pe pagina acestuia de Facebook curg mesajele de susţinere din partea prietenilor şi a cunoscuţilor.

Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport scrie pe pagina de Facebook a acestuia: "Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport anunţă cu durere trecerea în nefiinţă, în evenimentul de vineri de la Clubul Colectiv, a dragului nostru coleg Constantin Ignat, un cercetător rebel care a pus pasiune în tot ceea ce a făcut. Condoleanţe familiei".

"Oooof, Costi...Încearcă să-L ierţi pe Dumnezeu pentru că n-a fost alături de tine, de iubita ta, de cei care nu mai sunt şi de cei care acum se chinuie prin spitale! O să-mi lipseşti...mult! Ne vedem...dincolo!", scrie, de asemenea, pe contul de Facebook al artistului, un prieten.

"Of Doamne! Acum am aflat că a murit şi Costi Ignat! Omul cu care am împărţit anii frumoşi de rock ai mei cu trupa Teuton. Cu el şi cu Adi Necula. of of of. Plâng ca un prost pentru prostiile altora. Dumnezeu să te odihnească, prietene! Şi îţi mulţumesc pentru Amintirile tinereţii mele. Trebuie să se schimbe ceva în România asta. Am luptat prea cu inimă ca să se întâmple porcăriile astea", scrie un alt prieten.

Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al formaţiei Teuton şi cânta în trupa Monarchy Band. În trupa Teuton, el a fost coleg cu Adrian Rugină.

De asemenea, chitaristul Iulian Rob şi basistul Marian Leusteanu, membri ai formaţiei Monarchy, au fost răniţi şi ei în incendiul de la Clubul Colectiv. Apropiaţi ai acestora au scris pe Facebook că, în vreme ce Iulian Rob "se luptă să revină", Marian Leuştean a suferit arsuri uşoare.

A treia zi a Festivalului Rock'N'Iaşi 2015, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, a fost anulată după tragedia din clubul Colectiv, organizatorii evenimentului anunţând că unul dintre prietenii manifestării, Adrian Rugină, care era şi toboşar al trupei Bucium, a murit în incendiul din Bucureşti.

În urma tragicelor evenimente care au avut loc vineri seară în Bucureşti şi a instituirii stării de doliu naţional, organizatorii Rock'N'Iaşi 2015 au anunţat că au fost puşi în imposibilitatea de susţine cea de-a treia zi a festivalului.

Originar din Piatra-Neamţ, Adrian Rugină, în vârstă de 38 de ani, care a fost şi membru al trupei Teuton, a ieşit printre primii din Colectiv după izbucnirea incendiului, însă s-a întors în club pentru a salva alte persoane, potrivit relatărilor de pe pagina sa de Facebook.

Trupul neînsufleţit al lui Adrian Rugină a fost depus, duminică, la capela bisericii Sfântul Fanurie, de pe strada Cerceluş nr. 18 (zona Baba Novac), iar mâine familia îl va transporta la Corbu (judeţul Harghita).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...