Un musical despre viaţa şi cariera cântăreţului Bob Marley va avea premiera în 2015

Un musical despre viaţa şi cariera cântăreţului Bob Marley va avea premiera în 2015

Viaţa şi cariera cântăreţului jamaican Bob Marley, o legendă a muzicii reggae, vor fi relatate într-un musical care va avea premiera în Statele Unite în primăvara anului 2015.

Un musical despre viaţa şi cariera cântăreţului Bob Marley va avea premiera în 2015 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Noua producţie se va intitula "Marley" şi va avea premiera pe scena teatrului Center Stage din Baltimore, un oraş din statul american Maryland, în mai 2015, informează contactmusic.com .

Spectacolul, scris şi regizat de Kwame Kwei-Armah, va include unele dintre cele mai notabile cântece lansate de Bob Marley, precum "Exodus" şi "Rastaman Vibration".

Show-ul se va concentra pe viaţa cântăreţului petrecută în Jamaica între 1975 şi 1978, dar şi pe exilul său autoimpus la Londra, unde a înregistrat albumele "Exodus" şi "Kaya".

Distribuţia spectacolului nu a fost deocamdată anunţată. Musicalul "Marley" urmează să se joace între 6 mai şi 14 iunie.

Bob Marley, autorul unor piese intrate în legendă, precum "No Woman, No Cry" şi "One Love", a murit de cancer pe 11 mai 1981, la vârsta de 36 de ani. Albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 75 milioane de copii pe plan mondial.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale