Un pensionar de 80 de ani a câştigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA

Un pensionar de 80 de ani a câştigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA

Pensionarul american Harold Diamond, fost director de şcoală, în prezent în vârstă de 80 de ani, a câştigat marele premiu de 326 de milioane de dolari la o licitaţie celebră - Mega Millions Jackpot - organizată în Statele Unite.

Un pensionar de 80 de ani a câştigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA

Soţia lui, Carol, în vârstă de 74 de ani, l-a îndemnat să oprească automobilul la o staţie de alimentare cu benzină din Middleton, un oraş din statul New York, pe 4 noiembrie, pentru a se adăposti de o furtună. Aşteptând ca aceasta să treacă, Harold Diamond a cumpărat 10 tichete de loterie, pe care a plătit 10 dolari, informează people.com .

A doua zi, în timp ce se afla la o partidă de golf, Harold Diamond a aflat că biletul câştigător de la loteria Mega Millions a fost achiziţionat din acea benzinărie, aflată la mică distanţă de Wurtsboro, oraşul în care locuieşte alături de soţia sa. În acea seară, cuplul, care a urmărit extragerea la televizor, a fost confirmat în calitate de câştigător oficial al loteriei.

"Am văzut primele cinci numere, aşadar, am ştiut imediat că am câştigat 1 milion de dolari", a dezvăluit fericitul câştigător pentru Daily News. "Apoi, am văzut şi ultimul număr şi am început să strig către soţia mea: «Draga mea, cred că am câştigat câţiva bănuţi!»".

Recordul loteriei Mega Millions este deţinut de un premiu de 656 de milioane de dolari, care a fost câştigat în martie 2012.

Loteria Mega Millions organizează extrageri în 43 de state americane, în districtul Columbia şi în Insulele Virgine americane.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”