Un rechin de 7 metri, cel mai mare văzut vreodată, reperat în Australia. Imaginile au provocat o adevărată furtună pe reţelele de socializare - FOTO, VIDEO

Un rechin de 7 metri, cel mai mare văzut vreodată, reperat în Australia. Imaginile au provocat o adevărată furtună pe reţelele de socializare - FOTO, VIDEO

  • Home
  • Life-Inedit (astăzi, 16:30) de Silvana Chiujdea 784 afişări

    Un rechin alb, despre care se crede că măsoară şapte metri lungine, a fost reperat, duminică, de un elicopter al Pazei de Coastă din Australia, în apropiere de oraşul Adelaide.

    Un rechin de 7 metri, cel mai mare văzut vreodată, reperat în Australia. Imaginile au provocat o adevărată furtună pe reţelele de socializare (Imagine: Facebook)

    Potrivit Daily Mail , autorităţile au dat imediat alarma, deoarece "Marele Alb" a fost văzut la doar 100 de metri în larg de plaja Rocks Marino. Toate activităţile de pe coastă au fost imediat anulate, iar înotătorii au fost evacuaţi din apă.

    "Este cel mai mare rechin pe care l-am văzut vreodată de când sunt pe elicopter, ca membru Westpac. L-am fotografiat, poţi să juri că are şapte metri", se arată într-un comentariu, pe pagina de Facebook Shark Alerts South Australia .

    Imaginile cu rechinul uriaş au provocat o adevărată furtună pe reţelele de socializare, dimensiunile acestuia fiind cel mai intens dezbătute.

    Andrew Fox, expert în rechini, a explicat că nu este exclus ca rechinul alb să poate atinge asemenea dimensiuni, cel mai mare exemplar reperat până acum fiind de şase metri, dar a atras atenţia că este foarte probabil ca la mijloc să fie doar "efectul de exagerare".

    Acest rechin nu este singurul exemplar gigant reperat în apropiere de coastele Australiei. Anul trecut, un rechin tigru de şase metri a fost ucis în timp ce înota în apropiere de Lennox Head.

    Sursa: mediafax.ro


    Citește și:

    populare
    astăzi

    1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

    2 Foarte interesante amănunte...

    3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

    4 Nu le zice rău Ciucă...

    5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale