Un star de la Hollywood s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP

Un star de la Hollywood s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP

Actorul britanic Rupert Friend a suferit un accident pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Hitman: Agent 47", împuşcându-se, din greşeală, în cap, informează contactmusic.com.

Actorul britanic interpretează rolul principal în filmul bazat pe celebra serie de jocuri, dar Friend recunoaşte că abilităţile sale în mânuirea armelor nu sunt foarte bune, drept dovadă acesta s-a accidentat.

Din fericire, rana nu a fost serioasă, iar regizorul filmului, Aleksander Bach, va folosi înregistrarea video.

"M-am împuşcat în cap. Tragi în gol, dar armele aruncă alamă adevărată, cartuşe fierbinţi. Au cam 400 de grade. Cartuşele au ieşit, au atins pământul, au ricoşat şi m-au lovit la cap, care era descoperit", a declarat actorul pentru New York Post.

"A fost bine în cele din urmă, ceea ce mă surprinde, pentru că am mai avut răni la cap înainte şi au sângerat îngrozitor", a mai spus Friend.

Aceasta nu este prima dată când Friend se răneşte pe platourile de filmare. Anterior, actorul a suferit un accident în timp ce filma pentru serialul "Homeland" şi s-a ales cu o cicatrice pe gât, cauzată de o arsură.

"Hitman: Agent 47" este un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat, potrivit cinemagia.ro.

Rupert Friend, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul "Mândrie şi prejudecată" din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler în filmul "Băiatul cu pijamale în dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) şi rolul prinţului Albert din filmul "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009).

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Se pregătește ceva? Americanii trebuie să părăsească „imediat” Rusia, cere chiar ambasada SUA de la Moscova, existând riscul să nu mai poată ieși

4 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie

5 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!