Viaţa bate filmul: Un hoţ din Marea Britanie a încercat să fure două automobile Porsche în doar 20 de minute - VIDEO

Viaţa bate filmul: Un hoţ din Marea Britanie a încercat să fure două automobile Porsche în doar 20 de minute - VIDEO

Poliţia din Londra se află în căutarea unui suspect care a încercat să fure două maşini Porshe la interval de 20 de minute, informează The Telegraph.

Viaţa bate filmul: un hoţ din Marea Britanie a încercat să fure două automobile Porsche în doar 20 de minute -VIDEO (Imagine: Captura Video)

Poliţia descrie suspectul ca fiind un bărbat de culoare, în vârstă de aproximativ 20 de ani, înalt, cu părul brunet şi barbă. Bărbatul a fost văzut pe străzile din cartierul Mayfair, unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, relatează în pagina electronică The Telegraph .

Oficialii din cadrul poliţiei au făcut public un clip surprins de camerele de supraveghere din data zilei de 29 septembrie, la ora 07:45, în centrul Londrei, în care un om a încercat să fure două maşini sport Porsche într-un interval de doar 20 de minute.

Până în prezent, bărbatul nu a putut fi indentificat sau găsit de către autorităţi, din acest motiv se face apel public către populaţia londoneză care este rugată să informeze poliţia în cazul în care cinva poate furniza informaţii importante în soluţionarea anchetei.

Automobilele vizate de suspect costă aproximativ 90.000 de lire sterline. În înregistrare, bărbatul este surprins în timp ce se apropie de Porsche-ul parcat şi cum încearcă să intre prin efracţie în interiorul maşinii. Acesta taie cu un cuţit capota rabatabilă a maşinii şi intră înăuntru pentru a opri alarma. Atunci când observă că nu poate porni automobilul, bărbatul iese din maşină şi pleacă dezamăgit spre următorul Porshe. Vehicolul a suferit deteriorări de câteva mii de euro.

În al doilea incident, omul a fost surprins folosind aceeaşi tehnică, nici de această dată nereuşind să pornească maşina. Un purtător de cuvânt al poliţiei londoneze a declarat că doar câteva ore mai târziu s-a raportat un furt dintr-un magazin, iar martorii au descris suspectul ca fiind cel care a încercat să fure şi maşinile Porsche.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria