Alcoluţa se uită la Ponta şi-l vede pe Ceauşescu/Deh, unele capre rod gardul, altele îl beau!

Alcoluţa se uită la Ponta şi-l vede pe Ceauşescu/Deh, unele capre rod gardul, altele îl beau!

Iar i-au dat voie să vorbească caprei cu doctorat. Deşi, când e încruntată, toţi dimprejur îşi dau coate şi se întreabă, iar? În special după ce a dat DNA-ul o raită prin cetate şi, între altele, ea a crezut că i-au sigilat facebook-ul. Vineri s-a uitat la poza cu Ponta şi l-a văzut pe Ceauşescu.

Potrivit Alcoluţei Vasilescu, Victor Ponta este cel mai bun prim-ministru din 90 încoace, care și-a respectat toate promisiunile electorale, iar Cabinetul său este singurul care s-a preocupat atât de zona socială cât și de cea de investiții.

'Sper din toată inima că Victor Ponta și Liviu Dragnea vor rămâne în continuare la conducerea PSD. Victor Ponta este, putem spune acum, cel mai bun prim-ministru de după Revoluție încoace, pentru că și-a respectat toate promisiunile electorale. Aduceți-vă aminte că înainte de alegerile prezidențiale se spunea că Victor Ponta nu va da pomenile electorale, mediul de afaceri a spus că vor crește taxele și impozitele la nivel național, că se va renunța la cota de 16% ș.a.m.d. Ceea ce nu s-a întâmplat. Practic toate promisiunile electorale au fost respectate. La ora actuală, dacă ne uităm și facem o comparație, este singurul Guvern care s-a preocupat atât de zona socială cât și de cea de investiții. Județul Dolj, pe perioada cât era Emil Boc premier, a primit 2,5 milioane lei la nivelul comunelor, iar anul trecut, pe perioada Guvernului Ponta, a primit 60 de milioane', a spus Vasilescu vineri, răspunzând unei întrebări din partea presei.

Întrebată dacă vede un alt președinte al PSD, Vasilescu a spus că nu există motive pentru care Victor Ponta să fie schimbat din funcție.

'Eu nu văd un alt președinte decât Victor Ponta. Este prim-ministru în exercițiu, va trebui să rămână lider de partid, pentru că altfel va fi, probabil, o altă problemă în interiorul PSD și nu văd motivele pentru care ar trebui să îl schimbăm pe Victor Ponta. Numai pentru că nu le place unora de fața lui, nu mi se pare un argument suficient', a afirmat LOV.

 CVT despre eleva sa preferată în politică, Alcoluţa Vasilescu, alintată cu prescurtarea LOV

“E pentru prima oară cînd îi dau dreptate unei foste ‘eleve’ în politică, Lia Olguţa Vasilescu. Ştiţi ce-a zis fata asta? A făcut apel la Diaspora, să revină acasă şi să-şi ia ţara înapoi. Absolut corect. Numai aşa trebuie tratată frenezia suspectă a acelora care au jucat bîza la cozile din diferite oraşe europene, ca să scape, chipurile, de comunism (?!). N-am înţeles: comunismul a dat, fiecăruia, un loc de muncă – amărît, dar sigur. Nu comunismul i-a alungat din ţară pe aceşti semeni ai noştri, ci capitalismul de junglă. A întrebat cineva cîţi români din Sibiu se milogesc pe meridianele lumii, izgoniţi şi de politica stupidă a ‘salvatorului naţional’? Cel puţin cîteva mii. Păi, cum vine asta: sasul îi goneşte şi tot el îi recuperează? El, şi alţii ca el, putred de bogaţi, n-au nici o vină în depopularea României? Nici Traian Băsescu n-are nici o vină, de-a lungul celor 10 ani blestemaţi, în care a deşelat ţara asta? Felicitări, draga mea LOV (Oana, pentru prieteni)! Ai avut un dascăl destul de foarte bunicel”, a scris miercuri fostul europarlamentar într-un pamflet intitulat “România va primi de la Germania Klausa naţiunii celei mai slugarnice… Toţi cretinii sunt acum cu poporu-n gură”.

CVT= Corneliu Vadim Tudor


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /