Antonescu: Nu mă voi implica în susţinerea campaniei lui Iohannis. O să văd dacă îl votez sau nu

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că exclude categoric o candidatură independentă la prezidenţiale, el menţionând că nu se va implica în susţinerea campaniei lui Klaus Iohannis şi că va vedea dacă îl va vota pe acesta.

Antonescu: Nu mă voi implica în susţinerea campaniei lui Iohannis. O să văd dacă îl votez sau nu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Antonescu a precizat, într-o emisiune la Realitatea TV, că exclude categoric o candidatură independentă şi că respectă decizia partidului în acest sens

Întrebat de moderator dacă se va implica în susţinerea campaniei lui Iohannis, Antonescu a răspuns: ”Nu, categoric nu, pentru că sunt un om responsabil”.

Solicitat să explice această afirmaţie, Antonescu a spus: ”PNL a făcut nişte sondaje de opinie. Trei oameni foarte serioşi dintre conducătorii PNL s-au ocupat personal de executarea - nu le-au făcut ei - aceste sondaje au fost cât se poate de credibile, au crezut atât de mult în ele - vorbim elegant, dar ce mai contează, doar suntem în junglă - ele au fost şi publicate înainte să se ia decizia, lucru care nu s-a întâmplat la alte partide care se respectă. Şi sondajul era îngrozitor, scorul meu politic, de susţinere, era unul extrem de mic, mai mic decât al doamnei Udrea, al domnului Băsescu, decât al tuturor domnilor care se pot imagina”.

”Câtă vreme avem o realitate cu un astfel de sondaj, înseamnă că eu sunt personajul a cărui alăturare de candidatul creditat (Klaus Iohannis - n.r.) trebuie evitată. În sensul acesta vorbesc de faptul că eu în mod responsabil nu voi sări în cârca acestui candidat pentru a-l trage în jos, pentru a-i diminua imaginea, a-i fi asociată figura lui cu un om care are atâta ostilitate, impopularitate, precum arăta sondajul respectiv. Îmi văd de treaba mea, încerc să nu asocieze omul când se duce să voteze Iohannis, să uite de mine, ca nu cumva să se răzgândească”, a adăugat Antonescu.

El a mai arătat că îl cunoaşte pe candidatul Victor Ponta şi nu îl va vota şi că nu îl cunoaşte pe candidaul Klaus Iohannis şi va vedea dacă îi va acorda acestuia votul.

”Nu am spus că nu îl votez, am spus că nu îl cunosc. Cunosc candidatul Ponta şi nu îl votez, nu cunosc candidatul Iohannis şi mă uit cu mare atenţie la el”, a spus Antonescu.

Întrebat de moderator dacă îl va vota sau nu pe Iohannis, Antonescu a răspuns: ”De vreme ce nu îl cunosc, o să mă uit, o să văd şi o să-l votez sau nu o să-l votez”.

Anterior, într-o emisiune la Digi 24, Iohannis a spus că este în relaţii de ”colegialitate” cu Antonescu şi că speră şi susţinerea acestuia în campania electorală.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

5 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!