Antonescu: Uneori ai impresia că toată clasa politică s-a transformat într-un cor de țuțeri ai DNA

Antonescu: Uneori ai impresia că toată clasa politică s-a transformat într-un cor de țuțeri ai DNA

Senatorul PNL Crin Antonescu consideră că datoria politicenilor este să construiască mecanisme prin care care justiția să fie independentă și atrage atenția că "uneori, ai impresia că toată clasa politică s-a transformat într-un cor de țuțeri ai DNA".

"Uneori ai impresia că toată clasa politică s-a transformat, dar toți — PSD, PNL, Putere, Opoziție, într-un cor de țuțeri ai DNA, ceea ce e inutil și destul de stânjenitor. Datoria politicienilor este să creeze legi, să construiască și să respecte mecanisme în care justiția să fie cu adevărat independentă, dar orice s-ar întâmpla (...) dinspre sau înspre DNA, nu putem lăsa responsabilitatea acolo. Această vină, dacă într-adevăr niște lucruri nu sunt în regulă acolo, este tot la politicieni", a afirmat miercuri, Antonescu, la Realitatea TV.

El a criticat atitudinea premierului Victor Ponta de a spune că este victima unui abuz din partea justiției.

"Din punct de vedere politic, este o grozăvie, o catastrofă, să vii prim-ministru Victor Ponta și să spui: 'în România se fac abuzuri și eu însumi sunt victima unui abuz din partea justiției, DNA'. Nu se poate să spui asta când ești prim-ministru și ești, atunci era, șeful celui mai mare partid din Parlament. Nu e în regulă. Tu ca politician răspunzi de aceste lucruri", a adăugat Antonescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 Mai există DNA?