Articol de CITIT

Articol de CITIT

În orice altă epocă istorică, imigranții musulmani ce năvălesc în Europa ar fi fost văzuți ca ceea ce sunt cu adevărat: invadatori veniți să îi înlocuiască pe europeni și să distrugă acest spațiu cultural. Iar în alte vremuri ar fi fost întâmpinați de armate gata să apere continentul de adepții unei religii fanatice. Dar trăim niște timpuri dominate de marxism cultural, o ideologie ce îndeamnă la ură împotriva națiunilor europene și la deschiderea granițelor în fața hoardelor de non-europeni violenți, totul sub pretextul că ar fi refugiați. Politicienii sunt fie partizanii unor interese anti-creștine și anti europene (cum este cazul Angelei Merkel sau a lui Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene), fie sunt ignoranți și impotenți în fața catastrofei demografice ce amenință să distrugă popoarele europene. România este condusă de niște politicieni slabi, cu mentalitate de slugă, de niște oameni corupți ce nu pot, sau nu doresc, să se opună imigrației.

Până în prezent România nu era o țintă pentru imigranți, nici acum nu se înghesuie ei să se stabilească aici. Evident, în Germania, Suedia sau Anglia ajutoarele sociale sunt mai mari, privilegiile mai multe, ONG-urile de stânga ce răspândesc ură împotriva celor ce nu îi vor sunt și ele mai puternice. Dar să nu ne consolăm cu falsa speranță că situația va rămâne la fel și în viitor. Dacă nu va exista o reacție puternică din partea românilor împotriva imigrației, ne vom trezi și noi în câteva decenii cu comunități de arabi, pakistanezi, afgani și africani pe teritoriul României. Vor apărea și la noi ghetourile musulmane unde se va aplica legea sharia, femeile vor fi violate și bătute pe stradă, iar atentatele teroriste, crimele și infracțiunile vor fi caracteristice acestor comunități non-europene.

De ce cred că România nu va mai rămâne o țară de tranzit pentru imigranți? Pentru că Uniunea Europeană ne impune cote obligatorii de imigranți, așa ziși refugiați. Și de ce ar rămâne aceștia aici? Cel mai bine a spus-o un politician german într-o emisiune: că își vor putea colecta ajutorul social doar din statele unde au fost repartizați. Astfel, indiferent de țara unde un imigrant va primi cazare, acesta va încasa aceiași sumă, câteva mii de euro! Nu primesc aici doctorii și profesorii nici un sfert din banii ce îi vor primi musulmanii. Totul fără muncă și efort, pot sta acasă liniștiți, pe banii europenilor, să facă copii și să-i învețe să îi urască pe autohtoni.

Nu sunt un adept al oricărei teorii paranoice, dar e penibil să negăm că istoria nu a fost plină de consiprații. E tot mai clar că se urmărește înlocuirea europenilor cu populații din Asia și Africa. Conștienți sau nu de ceea ce fac, politicienii corupți din UE se fac responsabili de un genocid împotriva națiunilor europene. Mass-media ne vorbește de rasismul oamenilor ce nu suportă să-și vadă țara invadată. Dar adevăratul rasism în ziua de astăzi e împotriva albilor, adevărata ură și intoleranță se manifestă împotriva civilizației creștine europene. Imigranții sunt încurajați să adopte asemenea sentimente de către incompetența politicienilor și propaganda neomarxistă îndreptată împotriva naționalismului. Din cauza faptului că țările din Europa de est sunt mai puțin dezvoltate decât statele occidentale, imigranții au preferat să le evite. Acum situația s-a schimbat, nu mai contează nici măcar ce vor musulmanii care forțează granițele, căci UE ne impune în stil dictatorial să îi primim pe pământul nostru, în locul unde au murit zeci de mii de români pentru a apăra țara asta de islam.

Apoi, Turcia dorește să construiască la București o mega-moschee, ce se dorește a fi un important centru islamic pe continent. Având în vedere faptul că în capitală nu sunt atât de mulți musulmani încât să justifice o asemenea construcție megalomană, nu cred că e exagerat să tragem concluzia că moscheea se construiește cu scopul de a fi un magnet pentru islamiști și teroriști, poate chiar să îi determine să se mute în România. Odată ce acest proiect anti-românesc va fi terminat, e posibil să urmeze alte asemenea structuri în Cluj, Timișoara, Iași sau Constanța. Moscheea se ridică pe banii statului turc, dar terenul pe care se face a fost donat comunității musulmane de către Victor Ponta, același premier corupt ce se declară solidar cu ”refugiații” non-europeni ce au vandalizat totul în calea lor spre Germania și aruncau cu pietre în poliția maghiară când nu erau lăsați să treacă frontiera ilegal. Ponta a mai avut tupeul și nesimțirea să-i acuze de șovinism pe români pentru că nu doresc să primească refugiați. Iohannis, la fel, s-a arătat a fi susținător al imigrației. Cu asemenea lideri Comisia Europeană poate să aducă câți imigranți vrea în România.

Să nu ne bucurăm nici de faptul că ministru de interne, Gabriel Oprea, ce a reprezentat recent România la Bruxelles, a votat împotriva cotelor obligatorii de imigranți alături de reprezentații Cehiei, Slovaciei și Ungariei. S-a votat împotriva cotelor obligatorii pentru că nu există suficiente locuri în țară pentru cazarea imigranților, asta însă nu exclude cotele voluntare. Că primim acum o mie de imigranți sau șapte mii, nu contează. Dacă mergem pe acest drum, pe care Occidentul alunecă spre moarte de zeci de ani, ne vom trezi în situația în care trebuie să primim din ce în ce mai mulți arabi și negri. Acum primim câteva mii, peste zece ani poate ne vom afla în situația de a avea 200.000 de imigranți non-europeni în țară! Căci deja se estimează că există milioane de oameni ce urmează să sosească în următorii ani în Europa.

Soluția la această problemă e una clară și tranșantă: repatrierea tuturor non-europenilor în țările lor de origine. Astfel vor fi rezolvate o mulțime de probleme: nu vor mai fi tentați să-și riște viețile traversând Mediterana în bărci supra-aglomerate, nu se vor mai plânge că sunt discriminați în Europa (cu toate că au o mulțime de avantaje față de băștinași), nu vor mai avea loc atâtea infracțiuni și atentate teroriste. Iar cel mai important: popoarele europene vor avea șansa să supraviețuiască, nu să dispară în urma unei crize demografice și să fie înlocuite de populații străine.

Trebuie să menționez și faptul că în România s-au stabilit deja mii se imigranți non-europeni, printre ei o mulțime de musulmani. De ce nu au plecat aceștia în Occident încă? Pentru că și-au găsit aici locuri de muncă, și-au deschis afaceri, sau chiar au întemeiat familii mixte a căror copii nu mai sunt români. Deși ar fi dus-o mai bine în Franța sau Germania, au preferat România, căci e totuși mult mai bine decât în țările din lumea a treia. Chiar și câțiva imigranți sirieni, cazați recent de către autoritățiile române într-o tabără din județul Timiș, au recunoscut asta, că e mult mai bine la noi decât în Siria. De ce nu ar spune la fel și miile, apoi zecile și sutele de mii, de adepți ai islamului ce vor fi aduși aici de UE? Doar până la urmă numai din România își vor putea colecta ajutorul social și Bruxelles-ul va pune tot mai multă presiune pe politicienii români să le ofere condiții bune, adică exact cea ce nu primesc din partea statului românii sărăci, cei ce chiar au nevoie de ajutor.

Și să intrăm puțin în mintea celor ce totuși cred că nu vom avea probleme cu imigrația, că invadatorii vor face tot posibilul să fugă din România, chiar dacă UE îi aduce cu forța. Să ne imaginăm Europa de vest peste 50, 60 sau 70 de ani. În acest timp zecilor de milioane de non-europeni, ce sunt deja stabiliți acolo, li se vor adăuga un număr colosal de imigranți. Iar în viitor familiile lor vor fi și mai numeroase datorită sporului natural pozitiv. Francezii, belgienii, olandezii, britanicii, suedezii sau germanii, vor fi o minoritate în propriile state. Dar nu o minoritate privilegiată, așa cum sunt astăzi musulmanii, ci un grup persecutat de către islamiștii aflați la putere. Jihadul a triumfat în vest! Statele est-europene, printre care și România, vor rămâne probabil cu o populație majoritar europeană. Dar vom fi o țintă sigură pentru islamiști, iar atunci invadatorii nu vor mai fi niște bande înarmate cu pietre și bâte, ci o armată bine organizată.

Deci, mai devreme sau mai târziu, nu vom mai fi o țară de tranzit pentru imigranți, ci un loc unde vor dori să se stabilească și să fie stăpâni. Problemele ce afectează unele țări europene vor fi importate și în restul continentului. A rămâne indiferenți în fața acestei primejdii, a nu reacționa puternic cât încă se poate schimba ceva, înseamnă sinucidere. Acum e un moment decisiv în istoria Europei și a României, felul în care ne vom comporta acum va determina dacă vom mai stăpâni acest pământ sau nu.

Codrin Goia


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…