Când semi-sfântul Becali era la fel de cretin şi Voiculescu tot Voiculescu

Când semi-sfântul Becali era la fel de cretin şi Voiculescu tot Voiculescu

Poate oamenii uită. E la modă să-l căinezi pe Becali şi să te uiţi la Antena3. Două obiceiuri care vor duce ţara de râpă. Ascultaţi, şi nu uitaţi, oameni buni... Mai trageţi o dată aer în piept înainte să vă alegeţi idolii...

TEXT

Reporter: Subiectul se referea şi la o poveste cu anexele jucătorilor, contractele la anexele contractelor jucătorilor şi vroiam să vă întreb date legat de prima parte, legat de amendamente. Ce veţi face?
Gigi Becali: Legat de prima parte, imi sugi p... tu şi Dan Voiculescu, şi toata Antena 1, şi toţi muncitorii de acolo, şi tu primul mi-o sugi. Aşa să scrii, da!? Aşa să spui, mânca-mi-aţi p.... Băga-mi-aş p... în toată Antena voastră. Da? Înregistrează.
Băga-ţi-ai p... în mă-ta si băga-mi-aş p... în toată familia lui Dan Voiculescu şi a ta şi la toată Antena 1. Baga-mi-as p... sa-mi bag in toata familia voastra de zdrente. F...-va neamu-n gura sa va f... Imi sugeti p... voi toti, in frunte cu Dan Voiculescu, da?

Reporter (calm): Domnu' Becali, imi cer scuze...
Gigi Becali: Imi sugi p... tu, baga-ti-ai p... in ma-ta! Baga-mi-as p... in familia voastra, f...-va mortii-n gura de zdrente si de hoti.
Ba, ce p... mea vreti, ba, comunistilor, f...-va neamu in gura sa va f... Ba, imi sugeti p....! Uite asa sa-i spui lui Dan Voiculescu si lui Oancea, si lu' toata Antena 1 de stiri a voastra, si sa-mi bag p... in toti mortii vostri!

Reporter: Nu stiu de ce sinteti asa suparat. Daca puteti sa-mi raspundeti, eu v-am intrebat politicos si civilizat.
Gigi Becali: Pai, tu esti politicos si civilzat si eu iti spun: imi sugi p... tu si Dan Voiculescu. Scrie la Antena 1, acolo: imi sugi puncte-puncte Dan Voiculescu, tu si toata Antena 1. Si sa-mi bag p...-n toti mortii vostri si-n toti mortii lu' Dan Voiculescu.

Reporter: Dar de ce ma injurati, domnule Becali ? Eu nu am nici o treaba cu dumneavoastra.
Gigi Becali: Ca sa-mi bag p...-n ma-ta. Da-te ca-mi bag p...-n ma-ta si tie, da?

Reporter: Dar de ce ma injurati, eu nu v-am injurat?...
Gigi Becali: Ca vreau sa-mi bag p...-n ma-ta, d-aia! Tu nu ma-njuri, da' eu imi bag p...-n ma-ta!

"Eu nu sint civilizat. Vreau sa-mi sugi p..."

Reporter: Dar eu vreau sa fiu politicos...
Gigi Becali: Da' ce, sa-mi sugi p...! Eu nu vreau sa fiu civilizat, ca eu nu sint civilizat. Vreau sa-mi sugi p....

Reporter: Dar eu asa aveam impresia, ca sinteti civilizat.
Gigi Becali: Da' eu nu sunt civilizat. Mie-mi place sa-mi sugi p... tu cu Dan Voiculescu, da? Sa va dau la m...! Baga-mi-as p...-n mortii vostri sa-mi bag, zdrentele naibii de zdrente. Scrieti, dati ce vreti voi, nu vedeti ca ma lupt cu voi.
Voi aveti televiziune, trust de presa si eu ma lupt fara nimic. Si tot imi sugeti p..., nu vedeti ca am procente mai multe ca voi la partid, f...-va-n gura sa va f..!

Reporter: Dar eu nu am nici o treaba cu politica, eu sunt strict pe partea economica.
Gigi Becali: Pai strict pe partea economica, imi sugi p... pe partea economica direct. Asa-mi sugi p.... Pai, tu o sa zici ce-ti spun eu, f...-te-n gura sa te f..! Pai, ce, voi ati dat la Antena 1 ceva cu mine, opiniile mele, ati dat tot timpu' la dusmanii mei. Ati dat vreodata ceva ?

Reporter: Pai, eu nu am treaba nici cu partea sportiva.
Gigi Becali: Pai, nici n-ai! Ce, o sa te lase pe tine aia, Oancea, sa dai ceva cu mine, ce spun eu, opinia mea? O sa dai ce vrei tu! Asa ca, daca o sa dai ce vrei tu, da acuma ce-ti spun eu : sugi p... tu si Dan Voiculescu, si cu Oancea!

Reporter: Va dati seama ca nu ne da voie nici CNA-ul sa dam asa ceva.
Gigi Becali: Da' de ce sa nu dai? Pai, sugi, inseamna ca sugi o bomboana, intelegi? Si p... puneti puncte-puncte, intelegi?
Puncte-puncte, sugeti p..., puncte-puncte, tu, Dan Voiculescu, Oancea si toata Antena voastra 1! Si puneti puncte-puncte in mortii vostri, toata Antena 1 si tot trustu' de presa a lu' Dan Voiculescu.

Reporter: Domnule Becali, dumneavoastra poate sinteti suparat si poate aveti motivele dumneavoastra...(intrerupt)
Gigi Becali: Da' nu, ma distrez cu tine, ca mi se rupe p... de tine!

Reporter: Dar nu e vorba de asta.
Gigi Becali: Da' ce, eu ma supar pentru tine? Ma baiatule, daca m-as supara pentru toti fraierii ca tine as ajunge la balamuc. Da-mi place ca ma distrez si ma exprim, sa-i dau la m... lu' Voiculescu!

Reporter: Eu chiar voiam sa va-ntreb o chestiune serioasa.
Gigi Becali: Si eu foarte serios. Stii ce serios mi-ar place sa-mi suga p... Voiculescu mie, acuma!

Reporter (calm): Asta e razboiul dumneavostra, eu n-am nici o parte in el.
Gigi Becali: Da' n-are el razboi cu mine! Cu cine se razboieste el, baga-si-ar p...-n ma-sa! Pai, cu cine se razboieste? Cu doua nepoate si cu doua fete si cu...p... mea, si cu doi socri. Si cu doi cuscri. Sugia-mi-ar p..., cu ce se razboieste el cu mine?

Reporter: Eu v-am intrebat pur si simplu...
Gigi Becali: Baga-mi-as p...-n ma-sa daca-l iert io pe asta! Daca n-am sa-l distrug io p-asta, pe zdreanta asta! Uite-asa, ca eu n-am televiziune, n-am nimic! Baga-mi-as p...-n familia lui sa-mi bag!

Reporter: Domnule Becali, acuma dumneavostra considerati ce vreti despre patron, despre ce doriti. Eu v-am intrebat o chestiune punctuala.
Gigi Becali: Da, da, pai, eu vreau economic! Pai, eu vreau economic. Ca sa nu mai dau bani la femei, sa-mi suga p... Voiculescu!

Reporter: Domnu' Becali, eu chiar va intrebam serios de o problema pusa de domnul Sebastian Bodu de la ANAF. V-am cerut o reactie. Asa mi se pare corect.
Gigi Becali: Pai, reactia mea este ca Dan Voiculescu sa mi-o suga. Si cu Oancea. Oancea sa o suga primu' si pe urma Voiculescu sa se uite!

Reporter: Domnu' Becali....(intrerupt)
Gigi Becali: Hai, dati-va-n p... mea! Gata, ca m-am distrat cu tine. Baga-mi-as p...-n familia voastra! Hai, ciao!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?