Cretinii de la Antena3 au dat-o-n nazism pe faţă/După ce Ponta le-a dat linia, Dana Grecu şi compania promovează nazismul mai abitir ca ,,nevinovăţia'' lui Voiculescu

Cretinii de la Antena3 au dat-o-n nazism pe faţă/După ce Ponta le-a dat linia, Dana Grecu şi compania promovează nazismul mai abitir ca ,,nevinovăţia'' lui Voiculescu

Cretinii de la Antena3 au dat-o-n nazism pe faţă. După ce şeful lor, Ponta, le-a dat linia, Dana Grecu şi compania promovează nazismul mai abitir ca ,,nevinovăţia'' lui Voiculescu.  “Sistemul nazisto-băsist va cădea şi, odată cu el, scaunul tău. O să-ţi vină şi ţie rândul!” Asta a citit, cu încruntarea-i cretinoidă împlântată pe toată faţa, joi seara, pe postul Antena3, Dana Grecu.

A spus-o fluent, de parcă ar fi citit un comunicat publicitar despre beneficiile utilizării ţâţei în alăptarea copilului născut prematur. Ca şi când termenul de nazism face deja parte din cotidianul vieţii în Regimul Ponta-Antena3. Mai mult decât atât, mesajul venea din partea unui om deosebit, din specia celor promovaţi cu spor de Antena3. Adică o arestată ,,nevinovată'' pentru corupţie, procuroarea Angela Nicolae.

Da, procuroarea Angela Nicolae, arestată preventiv pentru trafic de influenţă, o ameninţă prin intermediul Antenei 3 pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Mesajul transmis de Angela Nicolae cu titlul “Botniţa nazistă. Kovesi mi-a furat din nou cu brutalitate libertatea”, a fost făcut public în direct de Dana Grecu, la emisiunea de joi seară.

În scrisoare, Angela Nicolae acuză Înalta Curte că a dispus o măsură deosebit de dură împotriva sa şi a fiului său, Daniel Nicolae, un mic consumator de droguri între altele,în dosarul de trafic de influenţă deschis de DNA. Ea susţine că dosarul de trafic de influenţă şi evaziune fiscală în care este acuzată este unul fabricat de procurorii DNA, la fel ca şi Dosarul ICA în care a fost condamnat Voiculescu. Mai mult decât atât, Angela Nicolae a fost de mai multe ori în platourile Antenei 3 pentru a-l apăra pe Dan Voiculescu în timp ce procesul era pe ultima sută de metri la Curtea de Apel.

Iată mesajul Angelei Nicolae către Laura Codruţa Kovesi citit pe postul Antena3

“Mi-ai luat libertatea şi poţi să-mi iei şi viaţa, dar nu te gândeşti că o să-ţi vină şi ţie rândul, iar toţi oamenii nevinovaţi cărora le-ai făcut atât rău şi care, chiar dacă acum nu vorbesc de frica “cizmei naziste”, vor vorbi în curând?… Totul se plăteşte mai devreme sau mai târziu. Sistemul nazisto-băsist va cădea, odată cu el, scaunul tău. Atunci va veni judecata de apoi”, spune Angela Nicolae, fost procuror şef la Parchetul General.

 Se pare însă că ăsta e doar începutul. Consultantul american al lui Victor Ponta, prezentat pe post de Mesia de Antena3, crede foarte mult în eficienţa unor astfel de mesaje. Ele au scopul de a fixa precis taberele. Iar mesajul asta urmăreşte: dacă eşti băsist eşti automat nazist.

Prezentăm integral scrisoarea Angelei Nicolae:

"Botniţa nazistă. Kovesi mi-a furat din nou cu brutalitate libertatea

Simt ca nu mai am aer, in mica celula situata in arestul central din Bucuresti, unde am fost aruncata, fara mila, din nou, de Kovesi.

Noptile sunt albe pentru mine, deoarece ma gandesc tot timpul la soarta copiilor mei bolnavi, care sunt singuri, fara niciun sprijin, si ma intreb ce obligatie stabilita de instanta am incalcat, ce a necesitat revocarea masurii eliberarii mele sub control judiciar, cu cea mai grea, mai extrema, masura, a arestului preventiv. Si repet de sute de ori obligatiile stabilite de instanta, care au fost respectate de mine in totalitate: obligatia de a nu parasi tara, obligatia de a ma prezenta saptamanal la organele de politie de domiciliu, obligatia de a anunta schimbarea locuintei.

Nu, eu nu am incalcat nicio obligatie, iar raspunsul vine de la sine, putand fi confirmat si de organele de politie. Aruncarea mea din nou in arest preventiv a fost o maura ceruta de Kovesi, care a dorit sa mi se puna pumnul in gura, sa mi se puna botnita nazista, sa fiu strivita de gheata sistemului nazist existent in momentul de fata in justitia romaneasca, pentru a nu mai dezvalui si alte abuzuri savarsite de mafia din justitie. Si m-am asemuit cu un culegator de struguri de pe un teren imens cu vita de vie, care incearca sa simta gustul strugurilor copti si aromati, dar care nu poate, din cauza ca are o botnita pe gura. Similara este si situatia cand vrei sa stii care este democratia in tara ta, care este libertatea de exprimare, si nu poti pentru ca ti se pune pumnul in gura sau o botnita pe gura si te arunca intr-o mica celula de unde, din spatele gratiilor usii, isi fac iluzia ca nu se mai poate spune nimic, niciodata. Si cat de mult se insala!

Motivarea procurorului de sedinta, care, la termenul din 4 septembrie 2014, a cerut masura arestului preventiv, a fost halucinanta, apartinand unei persoane ce nu cunoaste dispozitiile Cpp, si anume, ca eu sunt "vinovata pentru ca in loc sa ma ocup de apararea mea (de cand intereseaza parchetul daca inculpatii isi fac temele, apararile?) si de copii, eu trimit scrisori la Lumea Justitiei" si cer probe, fac cereri in afara unui cadru procesual.

Eu nu am formulat probe, nu am ridicat exceptii, nu am facut decat sa dezvalui unei reviste de specialitate, "Lumea Justitiei", abuzurile la care am fost supusi eu si fiul meu, cei carora ni s-au furat nelegal, inuman, mai multe luni din viata.

Dar ma intreb atunci cand DNA ne-a plimbat pe mine si pe fiul meu cu catusele la maini in fata unor "televiziuni prietene", afirmand ca sunt "marea protectoare a mafiei carnii", desi nu am legatura cu mafia carnii si nici in rechizitoriu nu mi se retine asa ceva, cand DNA a prezentat interceptari fara drept la replica inainte de arestarea noastra preventiva, a actionat intr-un cadru procesual? Cu alte cuvinte, DNA-ului ii este permis orice, sa te terfeleasca in public, sa-ti strice imaginea, dar tu, cel nevinovat, cand vrei sa te aperi si sa prezinti niste abuzuri grave, esti arestat imediat.

Evident ca DNA nu a actionat intr-un cadru procesual permis, dar DNA este stat in stat, un instrument, mai bine zis, al unui sistem de tip nazist, care poate sa puna botnita la gura tuturor celor care indraznesc sa-i dezvaluie fata hidoasa si abuzurile. Este un caz de cenzura nazista, care aduce atingere grava democratiei, libertatii de exprimare si statului de drept.

De ce mi-ai luat din nou libertatea, stimata doamna Kovesi (desi, nu stiu cine va mai stimeaza acum), pentru ca stiai ce informatii detin si ti-a fost frica de dezvaluirile mele? Ca mi-am permis sa-mi exprim adeziunea si fata de alti oameni nevinovati, cum ar fi profesorul Voiculescu, care a fost tot timpul o obsesie pentru Basescu si care va scapa curand de inchisoare pentru ca este nevinovat, sau fosti magistrati, ca Florin Costiniu, Gabiela Ghita si multi altii, care au fost executati la ordinul nazisto-basist?

Aceasta este adevarata democratie, aceasta este libertatea de exprimare, valori cu care te laudai pe la cancelariile europene?

Acum, tu, doamna Kovesi, mi-ai luat din nou libertatea si poti sa-mi iei si viata (pe care ti-o ofer pe tava, executandu-ma de exemplu in Piata Constitutiei, sau poate voi intra in greva foamei), dar nu te gandesti ca o sa-ti vina si tie randul, iar atunci toti oamenii nevinovati carora tu le-ai facut atat rau si care, chiar daca acum nu vorbesc de frica "cizmei naziste", vor vorbi in curand?

Iar faptele copilului meu bolnav care cerea sume modice de bani pentru a-si procura droguri si alcool pronuntand numele si functia mea nu se compara cu abuzurile tale comise atunci cand ai fabricat dosare folosindu-te de denuntatorii si martorii recidivisti sau cu probleme, care au fost obligati sa spuna ce ai dorit tu.

Am fost un procuror onest, care si-a facut meseria cu corectitudine 35 de ani si nu puteam la sfarsit de cariera sa-mi bat joc de munca de-o viata.

Dar nu uita, in viata totul se plateste mai devreme sau mai tarziu. Sistemul nazisto-basist va cadea, iar odata cu el, si scaunul tau. Si atunci va veni judecata de apoi.

dr. Angela Nicolae, fost procuror sef la Parchetul General"


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale