Crinuța Dumitrean, fosta AMANTĂ a lui Oltean, REȚINUTĂ

Crinuța Dumitrean, fosta AMANTĂ a lui Oltean, REȚINUTĂ

UPDATE/Crinuței i s-a făcut rău! Vai, vai, e însărcinată în șapte luni....

Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP și fostă amantă a lui Ioan Oltean, a fost reținută de DNA, în dosarul despăgubirii ilegale de aproape 109 milioane de lei acordate lui Mihai Rotaru, pentru un teren din Piteşti. În acest dosar, au fost reţinuţi, joi, Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu şi alte trei persoane, iar deputaţii Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu au fost puşi sub urmarire penală.

Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, a sosit la DNA în jurul orei 19.00.

Un document referitor la averile lui Ioan Oltean şi ale Crinuţei Dumitrean arată legăturile dintre pedelist şi fosta şefă ANRP. 

Astfel, potrivit documentului, Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean au averi "pereche":

Ioan Oltean - 2.000 mp în Voluntari
Crinuta Dumitrean - 1000 mp în Voluntari
Ioan Oltean -  1000 mp în Afumati (obţinut în 2006)
Crinuta Dumitrean - 25.000 mp în Afumati (tot în 2006)
Ioan Oltean - 3.000 de mp în Tunari
Crinuta Dumitrean - 5.000 mp în Tunari

Totodată, Ioan Oltean a cumpărat mai multe proprietăţi pe numele fostei amanta, el având calitatea de mandatar al fostei şefe ANRP, aşa cum arată documentele de vânzare-cumpărare prezentate în emisiune.

Ioan Oltean a declarat de mai multe ori că "în afară de faptul că a recomandat-o" pe Nicoleta Crinuţa Dumitrean premierului Emil Boc, pentru a fi preşedinta ANRP, "nu a avut niciun fel de altă interferenţă cu activitatea acesteia", şi că propunerea să "a fost făcută cu bună credinţă".




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...