Cristoiu o ține de-a surda cu BINOMU', dar anunță RETRAGEREA de la Evz!

Cristoiu o ține de-a surda cu BINOMU', dar anunță RETRAGEREA de la Evz!

Binomul SRI-DNA dă în Elena Udrea ca să înțeleagă Traian Băsescu!, scrie Ion Cristoiu pe Blogul personal. O ține de-a surda cu Binomu'. Chiar dacă printre rânduri se ițește o mare tristețe. Tristețea omului bătrân tras pe sfoară de niște draci mai tineri. Dar și un pic de teamă, că doar știe câți bani au încasat asociații săi de pe la stat. Primind comenzi cu dedicație. De-aia o amenința, la finalul articolului, cu renunțarea la Evz? Sau a primit voie, în sfârșit, să iasă la pensie?

Articolul lui Ion Cristoiu

Știrea potrivit căreia Binomul SRI-DNA cere o nouă arestare preventivă a Elenei Udrea și-i deschide un alt dosar penal menit a dovedi că Evenimentul zilei e un ziar manipulat de Elena Udrea, în timp ce Digi Tv, televiziunea de suflet a SRI, e manipulată doar de profesionalism, nu m-a surprins.

Elena Udrea e arestatul de serviciu din clasa noastră politică. Ori de cîte ori Codruța Kovesi se scoală cu fața la cearșaf, deoarece doar a visat că-i sexy, iar Florian Coldea e supărat că nu-i ies stelele de pe epoleți la numărătoare, vine un Comunicat DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea.

Comunicatul DNA, cîntat de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA, noua noastră Securitate, condusă însă nu de la ambasada Uniunii Sovietice la București, ci de Ambasada SUA la București, putea fi dat lunea asta sau lunea viitoare, că oricum Liviu Dragnea, sfătuit de Vasile Dâncu, ideologul SRI, ar fi cerut parlamentarilor PSD să voteze ridicarea imunității.

De ce a fost dat fix marți, 20 octombrie 2015?
Mai întîi pentru a stinge scandalul pozei în care Dan Mihalache, adevăratul președinte al României, a fost surprins horcăind cu cracii în sus, ca un ins din împrejurimi la bodega de la Șoseaua națională.
Vă imaginați ce haz s-ar fi făcut marți seara la toate televiziunile – cu excepția celei care o coafează zilnic pe Carmen Iohannis, Realitatea Tv – de această ipostază deșucheată, unică în istoria societății românești. Mai doarme omul la o manifestare internațională, dar nici chiar așa, cu cracii în sus, ca și cum tocmai atunci ar fi ieșit din pivniță.

A jucat un rol important, decisiv chiar, în noul Spectacol regizat de Binom pentru proști, ziua de miercuri, 21 octombrie 2015.
În presă a apărut ca știre următoarea invitație lansată de Traian Băsescu:
„Romanii care vor sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu sunt invitati sa vina miercuri, la ora 19.30, in fata Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Intre orele 20.00-22.00, presedintele va dialoga si va raspunde intrebarilor celor prezenti.
Presedintele Traian Basescu va participa in calitate de invitat special la lucrarile Congresului Partidului Popular European, care vor avea loc la Madrid, joi 22 oct.”

Nu cred că trebuie să insist pe pericolul mortal întruchipat de acest moment pentru Rața mecanică de la Cotroceni și pentru Sistemul care a suit-o în fotoliul de la Cotroceni ca într-un cuibar fără ouă, pentru că e stearpă.
În timp ce Rața mecanică stă la Cotroceni, măcănind de ciudă că PPE n-o face vicepreședintă pe Alina Gorghiu, noua Elenă Udrea a României, Traian Băsescu merge la Congresul de la Madrid și, culmea! își permite să-i invite pe românii din Spania să stea de vorbă cu el! Asta deși Traian Băsescu merge (culmea!) fără Carmen Iohannis – Răvășitoarea.

Spectacolul regizat de Binomul SRI-DNA a avut o triplă țintă în privința acestei provocări a lui Traian Băsescu:

Credința că Traian Băsescu va reacționa atacînd Statul de drep; ceea ce ar fi dat rău la Congres, interpretat ca o deraiere a fostului președinte, pentru că i-a fost înhățată Favorita. Traian Băsescu s-a prins de capcană și, la întrebările presei, a răspuns destul de prudent față de altădată:
„Sunt convins că Elena Udrea va avea argumente în instanță. Am convingerea că nu a făcut astfel de intervenții. În guvernul Boc a fost o adevărată vânătoare pe băieții deștepți. Eu nu mă simt vizat de niciun dosar pentru că știu sigur că în activitatea mea nu au existat ilegalități”.
Contracararea loviturii mediatice pe care ar fi dat-o Traian Băsescu în detrimentul Raței mecanice.
Blocarea Evenimentului zilei, una din gurile de foc ale lui Traian Băsescu. Nu întîmplător Divizia Presă a SRI, condusă de Dan Tapalagă, s-a și năpustit asupra ziarului pentru a arăta lumii că e al Elenei Udrea, în loc să fie al Codruței Kovesi.
Dacă prima țintă n-a fost atinsă, a doua a fost îndeplinită cu brio. Prin intervenția Băiatului de mingi al SRI, Liviu Dragnea, Parlamentul s-a grăbit să purceadă la procedurile de ridicare a imunității parlamentare a Elenei Udrea. Spectacol garantat la televiziunile de știri, pentru a nu mai fi loc și pentru spectacolul Traian Băsescu dă șah Raței mecanice de la Cotroceni.

Nu mă pot pronunța asupra celei de a treia ținte. Pot spune numai atît. De multe ori l-am sfătuit pe Dan Andronic să renunțe la colaborarea mea de editorialist al ziarului, avînd în vedere că perechea Florian Coldea-Codruța Kovesi m-ar aresta mîine dacă ar putea. De fiecare dată, Dan Andronic nu numai c-a zis nici vorbă de așa ceva, dar, mai mult, m-a rugat să rămîn cu editorialul zilnic la ziar.
Oricum, cu prilejul atacului la care e supus ziarul de Binomul SRI-DNA, reînnoiesc sfatul de a renunța la mine!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 Apar dovezile / „Tiranul Rafila o oprit camionul o urcat sus o luat pistolul şi o dat cu ţeava în cap şi la tat…