Cu EA SALVEAZĂ PNL România? CHILOȚII spun tot...

Cu EA SALVEAZĂ PNL România? CHILOȚII spun tot...

Vasilica-Steliana Miron, 35 de ani. CV-ul doamnei fost senator PPDD, actual PNL, este unul demn de un senator:  Educaţie şi formare: Facultatea de Drept Romano-Americană - Universitatea București, Experienţă profesională: 2000 - Baroul Suceava – Avocat, Alte informaţii: Limbi străine – engleză începător. Şi gata!

Vasilica Steliana Miron a devenit parlamentar prin duplicarea mandatului în colegiul nr. 1, câstigat de candidatul USL Neculai Bereanu cu 59,97% dintre voturile valabil exprimate. Steliana Miron a obtinut 7.155 de voturi, reprezentând 15,54% dintre voturile valabil exprimate în colegiul nr. 1.

Scărpinându-te în cap încerci să desluşești cum vine sintagma “Facultatea de Drept Romano-Americană - Universitatea București” şi te dumirești că e vorba de prestigioasa instituţie de învăţământ universitar, Universitatea Româno Americană, Facultatea de Drept. Numai că, potrivit site-ului Universităţii Facultatea de Drept a fost înființată ca parte componentă a Universității Româno-Americane în anul 1991, fiind acreditată prin Legea nr. 274/15 din mai 2002. Adică doamna senator a fost admisă în Barou şi a profesat ca avocat cu doi ani înainte ca Facultatea absolvită să fie recunoscută prin lege!

Şi altă minunăţie în declaraţia de avere din 19.12.2012: venitul realiza în anul fiscal încheiat…..10. 600 lei!  Adică 800 lei lunar, ca avocat. Iată aşadar un avocat, absolvent de Româno Americană, care profesează în Barou înainte ca legea să acrediteze Universitatea şi facultatea şi câştigă puţin peste salariul minim pe economie!! Noroc cu soţul, executor judecătoresc,  care a avut un venit anual de peste 200.000 lei!

Declarații Steliana Miron

„Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, spune senatorul PNL.

Salariul de parlamentar nu i-ar ajunge nici pentru haine, mai ales că tot, parlamentarul PNL spune că o ţinută o costă aproximativ 600 de lei şi că, deşi preferă hainele mai ieftine, niciodată nu s-a îmbrăcat de două ori la fel.

                                             ------------------------------

Vasilica Miron a declarat la RTV că a depus o cerere la Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru angajarea unei persoane pe post de consilier parlamentar.

Pe cine a vrut senatoarea să angajeze pe post de consilier? Pe Gigi Becali … Pe care, de altfel, l-a vizitat și la penitenciar.

“Cererea am depus-o abia mercuri la Administrația Națională a Penitenciarelor, cât și la Penitenciarul Jilava. Eu am solicitat să mi desemneze un număr de 3-5 persoane aflate în executarea unei pedepse private de libertate care să îndeplinească o serie de condiții: experiență politică, eventual lider de partid, o experiență parlamentară, ca membru în parlamentul european sau în parlamentul național, și consider că acest contract, dacă va fi încheiat de prestări servicii să fie benefic pentru ambele părți”.

Aleasă din partea PPDD în Suceava, senatoarea Miron a trecut la PNL în februarie 2014. Conform propriei declaraţii de avere, Steliana Miron deţine două terenuri intravilane în suprafaţă totală de 3.260 de metri pătraţi, în oraşul Rădăuţi, împreună cu soţul sau, Cătălin Miron. Cei doi au o casă de 281 de metri pătraţi, în Rădăuţi, un Jeep Grand Cherokee şi bijuterii în valoare de 50.000 de euro. Senatoarea câştigă 60.410 lei pe an din indemnizaţia de parlamentar, iar soţul său a câştigat în 2013 97.700 de lei din activitatea de executor judecătoresc.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren