Cum au prostit Nicuşor Constantinescu justiţia şi Antena3 opinia publică

Cum au prostit Nicuşor Constantinescu justiţia şi Antena3 opinia publică

Vă aduceţi aminte, oameni buni, cum prezentau scârbele de la Antena3, cu indignare, pe aşa-zişii trimişi ai regimului dictatorial al lui Băsescu, adică procurorii de la DNA Bucureşti, cu prilejul săltării din faţa sediului CJ Constanţa a fiinţei sfioase şi bolnave, căpriorul firav,  cu ochişori speriaţi, Nicuşor Constantinescu. Şi tot circul care a urmat, cu legenda bolii incurabile care macină un trup zvelt şi demn de consideraţie, hrănit, de-a lungul anilor nu cu alcool, tutun şi nopţi pierdute prin cazinouri şi la curve, ci cu rugăciuni şi mese frugale. În puţinele clipe care îi mai rămâneau acestui om providenţial în lupta sa cu haidamacii băsişti şi cu propăşirea judeţului Constanţa.

Cum veneau în studiourile de la Antena3 toate cutrele pesediste, dar nu numai, şi-şi dădeau ochii peste cap, făceau mătănii şi se rugau pentru sănătatea acestui erou.

Nu vă apucă acum scârba, când îl vedeţi pe acest năpârc fiind bine-mersi. În America, la New-York. Stând, două zile la rând, câte 2 ore la restaurant. Mâncând de regim, adică mici şi cartofi prăjiţi. Şi fumând ca turcul. Şi folosind non-stop neaoşul cuvânt care începe cu p şi se termină cu a.

Povestea

Pe 14 şi 15 iulie Nicuşor Constantinescu a luat masa la amiză, la ora 14, la restaurantul Romanian Garden din New York. Pe 15 iulie baronul de Constanţa a fost filmat şi pozat în restaurantul cu specific românesc. În imagini Nicuşor Constantinescu este suprins alături de alte două persoane. O poză îl arată în interiorul restaurantului, iar alte în alte două filmuleţe apare la terasă. Cele două clipuri au fost postate pe contul de Facebook Lulu Newyorkezul.

Într-un clip Nicuşor Constantinescu apare cum pleacă din restaurant pe jos alături de ce doi comeseni. Într-un alt clip apare pe terasa restaurantului în timp ce îşi aprinde o tigară. Veridicitatea imaginilor a fost confirmată l de trei surse diferite. Prima sursă este chiar Nicuşor Constantinescu. A doua sursă este Adrian Goldberg, managerul Romania Garden care a confirmat şi el că Nicuşor Constantinescu a fost filmat pe 15 iulie în localul respectiv. A treia sursă este chiar autorul imaginilor, românul care deţine contul de Facebook Lulu NewYorkezul.

Gândul.info a stat de vorba cu autorul înregistrărilor video, românul care deţine contul Lulu Newyorkezul. Acesta a relatat că l-a filmat pe Nicuşor Constantinescu pe data de 15 iulie. Şeful CJ a ajuns la restaurant la ora 14 şi a stat două ore, potrivit relatării martorului ocular. A consumat mici cu cartofi prăjiţi şi apa. Nu a dorit să îşi decline identitatea spunând că îi este frică. ”Era bine. Umbla normal, a servit masa cu două persoane. A fumat pe terasă şi la fiecare două cuvinte folosea cuvântul p..a. Nimic nu trăda starea lui de sănatate. Pot spune că arăta beton după  operaţia la prostată. În ziarele din ţară îl arăta pe patul de spital palid şi bandajat”, a relatat martorul ocular.

După două ore baronul de Constanţa a plecat. A plecat pe jos după care a urcat într-o maşină a mai relatat românul care l-a filamat. ”Maşina celui care i-a aranjat cu doctorii”, a relatat românul. El mai declarat că ştie şi cui i-ar fi dat Nicuşor Constantinescu şpagă, dar nu a vrut să menţioneze vreun nume. În schimb acesta mai susţine că Nicuşor Constantinescu locuieşte într-o casă privată. 

Adrian Goldberg manager al Romanian Garden a declarat pentru gândul.info că Nicuşor Constantinescu a servit masa acolo pe 14 şi 15 iulie. ”A fost de două ori aici. Arăta ca un om bolnav la cum schioapătă şi la cum arăta culoarea pielii. Chiar arăta ca un om bolnav. În rest nu a stat să chefuiască. A mâncat şi a plecat. A ieşit afară să fumeze o tigară şi a fost filmat de doi neica nimeni, exact cum le-a spus şi el năpârci. Eu nu am nimic eu. Am înţeles că a făcut nimernicii prin România, a furat, mă rog, problema lui. Nu le şade bine celor care au făcut asta cu el, caută numai avantaje materiale. A fost aici luni şi marţi, dar toată şederea nu a durat mai mult decât au mâncat şi au plecat. Nu ştiu ce a mâncat. Eu am camere în restaurant şi totul se poate vedea pe camere, dar mie nu îmi plac chestii genul ăsta. Să-şi facă treaba cine trebuie să-şi facă treaba. Nici nu rezolvă nimic. Numai supoziţii”, a declarat Adrian Goldberg pentru gândul.info

Romanian Garden se află în apropiere de Queens Boulevard în aceeaşi zonă se află şi cabinetul medicului Şerban Ion Cocioba, acesta este medicul care susţine într-o adresă oficială că şeful CJ nu este transportabil.

Evoluţia medicală

În urmă cu câteva săptămâni Nicuşor Constantinescu se trata în Baltimore la o clinica a J. Hopkins şi locuia într-un complex rezidenţial luxos. Şeful CJ Constanţa a explicat că acum este tratat ambulatoriu, adică fără internare la North Shore LIJ Medical Group-Monter Caner Center din New York. ”Am prezentat în instanţă prin avocaţi documente medical de la J Hopkins şi de la alte două centre medicale din New York. E dreptul meu să ştiu şi alte opinii medicale după complicaţii şi infecţiile post-operatorii”,a declarat Nicuşor Constantinescu.

Recomandarea specialistului: Nu fumaţi când sunteţi trataţi de cancer

Cât despre faptul că Nicuşor Constantinescu a fumat deşi este sub tratament pentru o formă de cancer, un specialist oncolog a precizat pentru gândul că fumatul nu interacţionează la nivel chimic cu medicamentele din tratament dar în mod cert îi înrăutăţeşte starea de sănătate. ”Un fumător care a fost diagnosticat cu o formă de cancer ar trebui să renunţe la acest viciu, deoarece fumatul îi înrăutăţeşte starea de sănătate. Nu există o interacţiune între substanţele dintr-o ţigară şi tratamentul recomandat, dar o persoană diagnosticată cu această boală are organismul slăbit, iar acest viciu nu va face nimic altceva decât să îi agraveze starea de sănătate”.

Citeşte şi:

http://www.comisarul.ro/politic/nu-poate-fuma-decat-la-new-york/grav-bolnav-il-doa_134729.html


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...