CUTREMUR în Ministerul de Interne! DNA mai are pe LISTĂ 5 GENERALI acuzați de CORUPȚIE!

CUTREMUR în Ministerul de Interne! DNA mai are pe LISTĂ 5 GENERALI acuzați de CORUPȚIE!

Risc Seismic

Directorul adjunct al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), chestorul Constantin Bolboşanu, a fost reţinut luni seară de procurorii DNA pentru luare de mită în valoare de 110.000 euro.

Acum o lună de zile scriam AICI  că procurorii DNA au în vizor cel puțin 6 generali cu funcții cheie din MAI. La acest dosar de o amploare fără precedent în structurile de forță ale României se lucrează de mai bine de doi ani de zile.

Au mai rămas 5...

Bolboşanu este şi doctor în drept, iar cel care i-a fost îndrumător este, of, ați ghicit, Gabriel Oprea...

Astfel, în anul 2008, Constantin Bolboşanu a obţinut titlul de doctor în ştiinţe juridice, cu lucrarea “Spălarea banilor – Componenta de bază a manifestărilor de crimă organizată” – 318 pagini, Drept penal, Drept procesual penal, Criminologie, Management poliţienesc, Drept comunitar, Relaţii internaţionale, Academia de Poliţie “Al.I. Cuza” Bucureşti. Conducător de doctorat i-a fost “prof. univ. dr.” Gabriel Oprea.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”