CUTREMUR/Acum se vede MIZA ELIMINĂRII doamnei Guseth! Cât s-o fi PLĂTIT?

CUTREMUR/Acum se vede MIZA ELIMINĂRII doamnei Guseth! Cât s-o fi PLĂTIT?

Risc Seismic

Eliminarea doamnei Cristina Guseth , în grohăielile satisfăcute ale porcilor de la Antena3, din cursa pentru fotoliul de ministru al Justiției, își arată acum hâda față și miză. Noi, aici la Comisarul.ro, n-am pus botul la acea intoxicare ordinară, cu așa-zisa ''nepricepere/incompetență'' a doamnei Guseth de a ocupa funcția de ministru... Nu ministrul Justiției judecă spețe în instanțe, ministrul Justiției trebuie să fie onest. Să nu participe la deturnarea a ceea ce s-a câștigat până acum în lupta anticorupție. Nici acum nu ne-am revenit din scârba provocată de porcii din parlament care grohăiau la ea înfierbântați și împinși de la spate de stăpânii din umbră! Cine mă-sa e aia Cătăniciu, devenită acum, brusc, noua Cristina Anghel din platoul lui Gâdea? 

Am fost manipulați, oameni buni! Și sursele care au vorbit ulterior, au spus că balonul somnivor de la Cotroceni Dan Mihalache, n-a fost străin de jocul Antenei3. Dar el a fost un biet pion, cum a fost toată viața... Alții sunt cei pentru care capul ''dihaniei'' de la DNA a devenit o chestiune de ori/ori! Cei cu miliardele furate, dipii, năstașii, voiculeștii, ghiții, ponții, securiștii nenorociți care ne-au ținut în umilință în toți acești ani!

Cine crede că intenția de a nu mai fi reînnoit mandatul Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA este doar un scenariu izbucnit în fruntea unor ziariști care exagerează sau suflă în iaurt și nu e cazul se înșeală amarnic. Puțină lume știe, dar Kovesi a supraviețuit, de la preluarea mandatului, la două tentative de eliminare. Ca să nu mai vorbim despre cum se încuscriseră deja niște șobolani din CSM cu niște porci din Parlament pentru tăierea colților DNA... Asta după ce oricum, pedepsele au fost aproape înjumătățite în noul Cod Penal... În ultimul an s-a văzut de ce... 

PS. Deja au început manipulările de genul Kovesi nu este de neînlocuit și similare. Nu, Kovesi nu este de neînlocuit, dar capul ei va putea fi arătat a amenințare tuturor celor care vor urma...

 



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”