CUTREMUR/DNA începe URMĂRIREA PENALĂ pentru Tăriceanu și Teodorovici. Vine VALUL!

CUTREMUR/DNA începe URMĂRIREA PENALĂ pentru Tăriceanu și Teodorovici. Vine VALUL!

Risc Seismic

Procurorii DNA vor cere Senatului începerea urmăririi penale pentru doi senatori. Este vorba despre șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. Deși dosarul pe numele celor doi, în care mai apar și alte nume de foști și actuali parlamentari/miniștri, a fost deschis în urmă cu mai bine de un an de zile. Însă de-abia acum s-au finalizat și au sosit referatele comisiilor rogatorii. Ale căror rezultate au apărut deja, din surse judiciare, în publicații din Germania. 

Vă mai aduceți aminte despre casele de sute de mii de euro din București ale lui Teodorovici?

Vine valul! Vine valul și pentru prietenii și protectorii lui Dan Mihalache. Însă acesta va fi un alt scandal...

PS. Două cuvinte despre Teodorovici

Par­curgându-i CV-ul, se remarcă faptul că a lucrat doar la stat (25 de ani), majoritatea timpului prin diverse ministere. Ciudat este că Teodorovici s-a angajat referent în cadrul Ministerului Transporturilor la Direcția Generală de Management, Marketing, Prognoză și Resurse Umane având numai liceul terminat (anul 1991, în timp ce studiile universitare le va începe doi ani mai târziu). Ne întrebăm cum a fost posibil ca cineva cu doar 12 clase să se poată angaja “la birou” în cadrul unui minister foarte important. Astăzi, referentul de resurse umane este obligat să urmeze cel puțin un curs de specialitate, iar Teodorovici nu menționează că ar fi făcut acest lucru. Pe de altă parte, referentul, prin poziția pe care o deține în cadrul departamentului de resurse umane, participă activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directă în procesul prin care organizația îi recrutează, angajează, derulează și încetează raporturile de muncă cu salariații. Rămâne un mister cum putea Teodorovici să se achite de aceste sarcini la 20 de ani și având doar liceul.

Deși angajat cu normă întreagă la Ministerul Transporturilor, Teodorovici a intrat – în 1993 - la Academia de Studii Economice, pe care o termină în anul 1997. Și din nou o dilemă: cum poate un angajat cu normă întreagă într-un minister (unde are un program de lucru fix, să spunem 8-16) să ajungă și la cursuri, multe dintre ele începând la primele ore ale dimineții?

Teodorovici a continuat această practică “doi într-unul”, dar la o scară și mai mare. Astfel, între 2004 și 2006 a urmat un master la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Departamentul pentru Relații Inter­naționale și Integrare Europeană. În această perioadă, Teodorovici muncea cu normă întreagă, fiind director general în cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor. Când avea Teodorovici timp să ajungă la cursuri în condițiile în care conducea Autoritatea de Management pentru Fondul de Coeziune (în primul an de master), respectiv Autoritatea de Management pentru Infrastructură în al doilea an?

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante