CUTREMUR/Frații Becali și Cristi Borcea, AUDIAȚI la DNA!Percheziții DNA și în biroul JUDECĂTOAREI de la Tribunalul București care a DAT ACHITARE în Dosarul Transferurilor

CUTREMUR/Frații Becali și Cristi Borcea, AUDIAȚI la DNA!Percheziții DNA și în biroul JUDECĂTOAREI de la Tribunalul București care a DAT ACHITARE în Dosarul Transferurilor

Risc Seismic

UPDATE/Tot joi au fost adusi la DNA, dar nu in calitate de denuntatori, fratii Becali si Borcea.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) fac, joi, percheziţii în biroul unui magistrat de la Secţia Penală a Tribunalului Bucureşti suspectat că ar fi primit mită pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar. Procurorii DNA au decis, joi, la Tribunalul Bucureşti pentru a face percheziţii în biroul judecătoarei Geanina Terceanu de la Secţia Penală. Surse judiciare au precizat că aceasta ar fi primit mită să dea o soluţie de achitare într-un dosar pe care îl judeca.

Judecătoarea este la sediul DNA, acolo unde este însoţită de avocat.

Cine este judecătoarea Geanina Terceanu

Magistratul Geanina Terceanu este cea care în aprilie 2012 i-a achitat pe greii fotbalului în dosarul „Transferurilor”. Geanina Teodorovici a oferit o motivare de 106 pagini a absolvirii celor 8 oameni din fotbal, în care, a constatat că faptele pentru care procurorii îi acuzau pe fraţii Becali, Borcea, Mihai Stoica şi ceilalţi nu ar fi existat.

Gianina Terceanu l-a eliberat din inchisoare pe Dinel Staicu in 2013. In motivare, ea a scris, alaturi de colega de complet, ca "ca perioada petrecuta in arest de catre inculpat a constituit un avertisment destul de grav pentru acesta si a inteles, si din perspectiva studiilor doctorale pe care le poseda ca, indiferent de modalitatea frauduloasa in care a ales sa paraseasca teritoriul Romaniei, a fost prins si depus in custodia statului, tribunalul apreciaza ca o masura restrictiva de libertate si nu privativa de libertate".

Ştire în curs de actualizare.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”