CUTREMUR/S-a dat cep la DOCUMENTELE cu HOMOSEXUALII din POLITICĂ!

CUTREMUR/S-a dat cep la DOCUMENTELE cu HOMOSEXUALII din POLITICĂ!

Risc Seismic

În articolul CUTREMUR/Două DOSARE care vor DETONA în curând: ''MITA de la Bechtel'' și ''Frăția HOMOSEXUALILOR din Parlament'', noi am anticipat apariția pe piață a unor documente care vor da în vileag apucăturile sexuale ale unor parlamentari. La doar două zile a și apărut o astfel de dovadă. Dar este de-abia începutul...

Mircea Govor, vicele Consiliului Județean Satu Mare era amenințat cu un act din perioada Securității, în care scria că liderul județean PSD frecventa un grup cu o altă orientare sexuală, de unde aducea informații la poliția politică. Iar documentul a fost publicat de  Evenimentul Zilei

Procurorii DNA au avut surpriza să găsească la perchezițiile făcute în locuința fostului șef al Finanțelor din Satu Mare, Mircea Ardelean, finul lui Mircea Govor, un document care se pare că era folosit pentru șantajarea liderului PSD, cunoscut, la rândul său, că șantaja pe toată lumea, de la oameni de afaceri la primari, așa cum reiese din acuzațiile DNA. 

Secretul lui Govor, ascuns în seif

Mircea Ardelean ținea în seiful de acasă, alături de cocoșei din aur cumpărați de la Viena, un document care ar dovedi că Mircea Govor a fost înainte de 1989 colaborator al fostei Securități. Ardelean se pare că se folosea de documentul respectiv pentru a se asigura că Govor va face tot posibilul să fie numit șef la Finanțele din Satu Mare.

Interesant este că Ardelean, care era delegat pe postul de la Finanțe, ar fi primit documentul pe e-mail, în data de 26 iunie 2013, de la primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, care era președinte executiv al organizației județene a PSD. Teoretic, el era mâna dreaptă a lui Mircea Govor în cadrul partidului.

La întrunirile de partid, inclusiv la celebra ședință în care Govor a amenințat directorii de deconcentrate cu demiterea dacă nu se implică în campania electorală, liderul județean PSD Satu Mare și-a exprimat în mai multe rânduri intenția de a-l mazili pe primarul Dorel Coica. Ori, se pare că primarul de Satu Mare a avut un „AS” în mânecă în lupta cu Govor.

E-mailul ar fi fost trimis de la adresa primaria@satu-mare. ro, care aparține Primăriei Satu Mare, la mai multe adrese de e-mail, printre care și una de la Agenția Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare, condusă la acea vreme de Mircea Ardelean. Nu se știe de pe ce adresă de e-mail ar fi primit primarul Dorel Coica actul compromițător.

„A început să frecventeze homosexualii catolici”

Din documentul care poartă antetul fostei Securități din data de 20 martie 1987 și o parafă a CNSAS din 13 martie 2008 reiese că Mircea Govor, având nume de cod „Oierul”, ar fi fost coloborator al fostei Securități și că ar fi frecventat „homosexualii catolici din oraș”. 

Spirit de solicitudine

„În urma analizei materialelor existente în dosarul de urmărire informativă, ținând seama că obiectivul încă din perioada studenției a fost atras la colaborare cu organele de securitate, am stabilit ca oportună contactarea sa în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a întrerupt legătura cu organele noastre, a poziției sale actuale față de noi, ca și a altor date de interes operativ cu privire la situația sa personală. 

În procesul cunoașterii personale, tov. GOVOR MIRCEA VASILE a manifestat spirit de solicitudine față de problemele ridicate, făcând o trecere în revistă a activității sale încă din perioada liceului până în prezent. În urma relatărilor sale au fost obținute date care confirmă unele informații rezultate în procesul urmăririi informative.

Încă din perioada studiilor gimnaziale, obiectivul – deși de religie ortodoxă – a început să frecventeze homosexualii catolici din oraș, inițial fără a avea o motivație clară, făcând acest lucru numai sub «impulsul unei chemări lăuntrice »” , se arată în Nota-raport cu privire la măsurile întreprinse în D.U.I „Oierul”, care poartă antetul Securității din Satu Mare și o parafă a CNSAS din 13 martie 2008.

Nu se știe dacă documentul este autentic, însă acesta se află în dosarul în care Mircea Ardelean a fost trimis în judecată de DNA, alături de alte documente extrem de interesante găsite la perchezițiile efectuate în decembrie 2014, printre care și notițe cu împărțirea funcțiilor din ANAF în cadrul USL Satu Mare. Finul Ardelean a fost arestat și trimis în judecată, în primăvara anului 2015, pentru luare de mită în formă continuată și pentru mai multe fapte de abuz în serviciu.





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”