CUTREMUR/Venea de la CONSILIERĂ, nu de la SRI sau SIE!/Cine-l PROTEJEAZĂ pe Oprea?

CUTREMUR/Venea de la CONSILIERĂ, nu de la SRI sau SIE!/Cine-l PROTEJEAZĂ pe Oprea?

Risc Seismic

Adevărata bombă despre așa-zisa deplasare a coloanei jegului de Oprea dinspre undeva din zona Băneasa spre casă ar putea fi detonată săptămâna viitoare. Ce vă putem spune este că nici SRI, nici SIE n-au confirmat pentru procurori prezența lui Oprea la sediul acestor instituții în intervalul orar menționat de consemnările oficiale. Iar la ambele instituții sunt înregistrări care nu pot fi falsificate.

Chiar dacă firma care a montat aparatura este UTI, a lui Urdăreanu. Lider de seamă al UNPR, ca toți securiștii, generalii, bășinoșii istoriei. Iar reținerea lui Urdăreanu poate fi un semn dat acelei tabere care-l protejează pe Oprea. Pentru că un alibi trebuie să i se asigure, de PROTECTORI, acestui jeg ordinar. Rămâne de văzut dacă ăla desemnat să-i asigure alibiul lui Oprea își va menține sau nu declarația. Pentru că, repetăm, OFICIAL Oprea n-a fost nici la SRI nici la SIE! 

A fost în schimb în Complexul de lux La Stejari. Unde locuiește, ce să vezi, Alexandra Dobre, consiliera de 23 de ani,  într-un apartament. Amărâta de ea...

În seara de 20.10, coloana oficială a ministrului de interne s-a format în zona INMH, conform surselor oficiale. Complexul La Stejari se află la câteva sute de metri de locul unde s-ar fi format coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Reamintim, este vorba de un complex de lux, unde chiria pornește de la câteva mii de euro.

Alexandra Dobre are, la Ministerul Administrației și Internelor, în calitate de consilier personal al ministrului, un salariu de circa 30 de milioane de lei vechi. Păi, tată în cartier locuiesc Elena Udrea, Rareș Bogdan și Cristian Burci.

BONUS. Alexandra Dobre l-a însoțit pe jegul de Oprea în delegația oficială de la Washington D.C. Unde a fost invitat de George Maior. Relația dintre cei doi și gruparea lui Maior din SRI i-ar putea salva pielea acestui gibon. Iar românii ar rămâne doar cu frustrarea că au fost prostiți în față!




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”