CUTREMURĂTOR. Avea doar 18 ani. ''Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea pături, multe pături, că îi este frig. Era acoperită, dar nu era suficient. Mama plângea in hohote''

CUTREMURĂTOR. Avea doar 18 ani. ''Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea pături, multe pături, că îi este frig. Era acoperită, dar nu era suficient. Mama plângea in hohote''

Cutremurător! O alta persoana ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, marti seara, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferata recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 49. Este vorba despre Elena Nitu, o tanara de numai 18 ani.

Elena Nitu a mers in Colectiv alaturi de iubitul sau, Silviu Grecu. Acesta s-a salvat primul din infern, insa dupa trei minute a revenit in clubul in flacari, de unde a tras-o afara pe Elena. Starea acesteia era insa foarte grava, tanara avand arsuri pe 60 la suta din suprafata corpului, relatează Aktual24. 

Initial, Elena a fost constienta, iar la scurt timp dupa declansarea incendiului la clubul Colectiv a ajuns si familia sa. Mama ei chiar a urcat cu ea in ambulanta, iar sora Elenei, Georgiana, povestea un amanunt cutremurator: „Dupa ce a venit mama si-a pierdut cunostinta. Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea paturi, multe paturi, ca ii este frig. Era acoperita, dar nu era suficient. Mama plangea in hohote”. Elena Nitu era eleva in clasa a XII-a D la Colegiul Economic „A.D.Xenopol”, din Capitala.

Imediat dupa incendiu ea a fost internata la Spitalul de Arsi, iar sambata a fost transferata, impreuna cu alte 9 victime, in Marea Britanie, fiind internata la un spital din Liverpool. Din nefericire, arsurile grave suferite i-au adus sfarsitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Elena Nitu este a 49-a persoana care isi pierde viata ca urmare a incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …