DEMENŢĂ la Antena3/Spun că Boc PRIMEA 300.000 de EURO ŞPAGĂ lunar

DEMENŢĂ la Antena3/Spun că Boc PRIMEA 300.000 de EURO ŞPAGĂ lunar

Sub denumirea generică: ,,Greii din dosarul Microsoft se toarnă la DNA. O parte din şpagă ajungea la PDL. Legătura dintre Microsoft şi Udrea'', Antena 3 a aruncat pe piaţă cea mai dementă intoxicare pe care au produs-o vreodată. Au inventat o aşa-zisă declaraţie a fostului ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, în care acesta spune că îi ducea câte 300.000 de euro, lunar, la birou, lui Emil Boc. Bineînţeles, asta nu mai trebuie adăugată, se înţelegea de la sine, Boc se ducea cu banii la partid să îi bage în campania lui Băsescu din 2009.

Materialul prezentat de Hazna:

 ,,Greii din dosarul Microsoft încep să se toarne unul pe celălalt. Gabriel Sandu şi Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest să vorbească cu procurorii DNA.

O parte din şpaga din dosarul Microsoft a ajuns în conturile PDL, a dezvăluit Gabriel Sandu în faţa procurorilor DNA. Emil Boc ştia despre acest lucru, a spus fostul minisru.

GABRIEL SANDU, fost ministru al Comunicaţiilor

"Pe întreaga perioadă a mandatului meu de ministru, am finanţat PDL cu sume lunare însumând circa 300.000 de euro în total. Aceste sume le-am înmânat direct şefului meu, Emil Boc, primul ministru al României"

"Recunosc şi admit, de asemenea, că am acceptat să finanţez partidul şi acţiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic şi a-mi menţine funcţia de ministru dar şi poziţia în conducerea centrala PDL.Mai precis, în cazul meu, aveam de adus la partid circa 5 milioane de euro, am avansat aceşti bani din fondurile personale, legale, şi le-am recuperat parţial în modalitatea expusă de Claudiu Florică, Dorin Cocoş şi Gheorge Ştefan. Practic eu trebuia sa particip la campania prezidenţială din 2009 cu patru milioane de euro."

GABRIEL SANDU, fost ministru al Comunicaţiilor

"Ştiind că nu dispun de această sumă, Cocoş şi Ştefan, persoane interesate în derularea în continuare a contractului de licenţiere Microsoft, mi-au propus să închei contractul în condiţiile impuse de ei cu firma susţinută de Florică şi în contrapartidă, ei să plătească la partid 2 milioane de euro şi să contribuie la campania prezidenţială cu alte două milioane de euro. Chiar şi în aceste condiţii, din totalul cheltuielilor efectuate de mine pentru campania electorală, pe care le estimez la 5 milioane de euro, am recuperat doar 2,7 milioane de euro."


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina