DEZVĂLUIRE BN24: Cum a încercat Oprea să sugereze că polițistul mort se afla în coloana lui Iohannis

Siteul bn24.ro face o dezvăluire șocantă: Echipa de comunicare a jegului de Oprea a încercat, în prima fază a apariției informației despre eveniment, să sugereze că  polițistul mort se afla în coloana lui Iohannis. Ca o completare la informația de mai jos trebuie spus că într-adevăr, la scurt timp după difuzarea informației cu accidentul tragical polițistului, Realitatea TV și B1 TV au titrat că este vorba despre unaccident produs în coloana oficială a președintelui Iohannis.

Ministerul condus de Gabriel Oprea a transmis presei, neoficial, imagini video de pe niște camere de supraveghere aflate pe Bulevardul Știrbei Vodă, din seara în care polițistul Bogdan Gigină a murit în misiune în coloana oficială a vicepremierului. Însă, clipul arată… coloana oficială a președintelui Klaus Iohannis, în spatele căreia se afla, într-adevăr, un polițist pe motocicletă. Care a și fost prezentat de anumite instituții media ca fiind Bogdan Gigină.

În acea seară, într-adevăr, cu câteva minute înainte de a trece pe Știrbei Vodă Gabriel Oprea, a trecut pe acolo și Klaus Iohannis, însă între cele două coloane nu se poate face confuzie, șeful statului având altă compnență decât cea cea a viceopremierului.

Intenția subalternilor lui Oprea, prin difuzarea acestor imagini, fără a pune la dispoziția presei și următoarele minute de înregistrare, care arată producerea tragediei, a fost aceea de a sugera că polițistul de pe motocicletă s-ar fi putut afla în garda Președintelui, și, în orice caz, că Iohannis are o coloană oficială mult mai mare și mai opulentă, deci Gabriel Oprea, prin comparație, este mult mai modest.

Asta deși, conform legii, Oprea nu are dreptul la niciun fel de coloană oficială, decât în cazuri de urgență.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video