DEZVĂLUIRE BN24: Cum a încercat Oprea să sugereze că polițistul mort se afla în coloana lui Iohannis

DEZVĂLUIRE BN24: Cum a încercat Oprea să sugereze că polițistul mort se afla în coloana lui Iohannis

Siteul  bn24.ro  face o dezvăluire șocantă: Echipa de comunicare a jegului de Oprea a încercat, în prima fază a apariției informației despre eveniment, să sugereze că  polițistul mort se afla în coloana lui Iohannis. Ca o completare la informația de mai jos trebuie spus că într-adevăr, la scurt timp după difuzarea informației cu accidentul tragical polițistului, Realitatea TV și B1 TV au titrat că este vorba despre unaccident produs în coloana oficială a președintelui Iohannis.

Ministerul condus de Gabriel Oprea a transmis presei, neoficial, imagini video de pe niște camere de supraveghere aflate pe Bulevardul Știrbei Vodă, din seara în care polițistul Bogdan Gigină a murit în misiune în coloana oficială a vicepremierului. Însă, clipul arată… coloana oficială a președintelui Klaus Iohannis, în spatele căreia se afla, într-adevăr, un polițist pe motocicletă. Care a și fost prezentat de anumite instituții media ca fiind Bogdan Gigină.

În acea seară, într-adevăr, cu câteva minute înainte de a trece pe Știrbei Vodă Gabriel Oprea, a trecut pe acolo și Klaus Iohannis, însă între cele două coloane nu se poate face confuzie, șeful statului având altă compnență decât cea cea a viceopremierului.

Intenția subalternilor lui Oprea, prin difuzarea acestor imagini, fără a pune la dispoziția presei și următoarele minute de înregistrare, care arată producerea tragediei, a fost aceea de a sugera că polițistul de pe motocicletă s-ar fi putut afla în garda Președintelui, și, în orice caz, că Iohannis are o coloană oficială mult mai mare și mai opulentă, deci Gabriel Oprea, prin comparație, este mult mai modest.

Asta deși, conform legii, Oprea nu are dreptul la niciun fel de coloană oficială, decât în cazuri de urgență.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...