DNA/MITĂ de 30.000 de lei! Managerul Spitalului Județean din Ploiești PRINS în FLAGRANT în București

DNA/MITĂ de 30.000 de lei! Managerul Spitalului Județean din Ploiești PRINS în FLAGRANT în București

Directorul Spitalului Judeţean Ploieşti Alexandru Băloi a fost prins în flagrant, miercuri, în Piaţa Romană din Capitală, în timp ce primea 30.000 de lei, pentru decontarea unor lucrări făcute la spital de o firmă, fiind dus la audieri la DNA. 

Directorul Spitalului Judeţean Ploieşti, prins în flagrant luând mită 30.000 de lei
Potrivit unor surse judiciare, Băloi s-a întâlnit în Piaţa Romană cu persoana care trebuia să îi furnizeze banii, pe care i-a primit în plină stradă. În acel moment, anchetatorii au intervenit şi au întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante.

Suma de 30.000 de lei reprezintă o parte din banii pe care trebuia să îi primească managerul spitalului, pentru decontarea unor lucrări executate de o firmă la unitatea sanitară.

Băloi a fost ridicat de procurorii DNA şi dus la sediul central al direcţiei pentru audieri.

Alexandru Băloi, care este de profesie medic, ocupă funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti din martie 2014. Anterior, el a condus Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova şi a fost şi director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”